Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pomoć, mišljenje

Imala sam upiz od osobe, za više slika i informacija, gospođi sam ostavila broj mobitela i javila se malo nakon toga, detaljno sam sve poslikala, poslala, izmjerila, i od nje ni a ni b, još dvi poruke sam poslala sve na viber naravno , molila gospođu da odgovori jer sam imala još upita, međutim ništa a vidjela je poruke i bila aktivna na viberu, ostavila sam neutralnu nakon 2 dana ne javljanja ,s tim da sam opet poslala upit i viđen je bio, al odgovora nigdje, ja s 3 djece trudna mogu slikati mjeriti i sve a problem sekund odg ne paše ili bar hvala nebi,vratila je neutralnu totalno neutemeljeno danas mozete vidjet, jel imam pravo pitat admina da ju ukloni? I jesam li amila ostavit neutralnu kao upozorenje drugima?
2020 05 06
https://mojekrpice.hr/tasatassy-270572 radi se o ovoj gospođi,
2020 05 06
Kao sto sam vec rekla, ja bih da se uvede novo pravilo: da se svakoj nekulturnoj i bezobraznoj korisnici koja izmrcvari pitanjima i mjerama pa onda nestane bez traga i glasa ostavi neutralna za upozorenje drugim korisnicama da ne gube vrijeme s njom. Sto se tice pravila, NAZALOST, ni vi njoj ne mozete ostaviti neutralnu jer nije trazila podatke za uplatu niti je doslo do ikakve suradnje. 🤯😡😔 Nadam se da ce se sto prije nesto uvesti i smisliti za takve.
2020 05 06
Nažalost nije došlo do suradnje, ne mozete ni vi njoj ni ona vama ostaviti negativnu, najbolje da se međusobno dogovorite da uklonite. Zao mi je sto Vam se to dogodilo.
2020 05 06
Radi se o neutralnoj, i ja bi volila da to postoji na ovoj stranici jer toga ima previše, da se može, javim se adminu vezano za ovo,
2020 05 06
Neutralna se moze ostavit, ne znam odakle informacije da ne moze. Pa nije to negativna. Osnove kulture i komunikacije se moraju znat. Negativna se ne moze ostavit ako nije doslo do suradnje. Ako je nekulturna i bezobrazna onda neka ne salje upite, ovako je neutralna samo upozorenje drugima kakvu komunikaciju doticna ima. Ako nije u stanju rec "hvala na trudu, ali ipak ne bih" nego se pravit grbava, onda nek se drzi stale di joj je i misto. Skupa sa svim ostalim grbavicama kojima je dosadno u zivotu pa vole pilat okolo za 6000 slika iz svih kuteva i onda opalit muk. A i vidi se po ostalim povratnima kakva je to osoba. Blago kuci koju zaobide.
2020 05 06
> nefertiti111: > > A i vidi se po ostalim povratnima kakva je to osoba. Blago kuci koju zaobide. Zato se ne ulazi u komunikaciju uopce sa takvima.
2020 05 06
Dobra vecer, ispricavam se sto ovako ulijecem u temu, ali nazalost ne znam otvoriti novu, a trebala bi pomoc. Kupila sam parfem Lancome La vie est belle original tester, ali kad je dosao jednoatavno to nije taj miris. Inace ga koristim vise od pola godine i znam kako mirise i koliko traje. Danas sam isprobala parfem koji mi je dosao i nakon dva sata vise nista nije mirisalo sto inace nije slucaj. Zanima me moze li se nekako provjeriti je li parfem original? Imao je kutiju na kojoj pise da je tester.
2020 05 06
> LaMi21: > Dobra vecer, ispricavam se sto ovako ulijecem u temu, ali nazalost ne znam otvoriti novu, a trebala bi pomoc. > Kupila sam parfem Lancome La vie est belle original tester, ali kad je dosao jednoatavno to nije taj miris. Inace ga koristim vise od pola godine i znam kako mirise i koliko traje. > Danas sam isprobala parfem koji mi je dosao i nakon dva sata vise nista nije mirisalo sto inace nije slucaj. > Zanima me moze li se nekako provjeriti je li parfem original? > Imao je kutiju na kojoj pise da je tester. Možda je istekao rok.
2020 05 06
Poslala sam poruku prodavacici jer sam primjetila da se bocica razlikuje od one u oglasu i da to nije taj parfem. Hvala puno na odgovoru :)
2020 05 06
Po meni je neutralna sa vaše strane prihvatljiva i razumna, da kad vidimo, razmislimo želimo li zaista ulaziti s takvim kupcem u komunikaciju. Može napisati neutralnu, ali ne može odgovoriti na poruku? A simple no would have done just fine. Nadam se da će vam se maknuti neutralna.
2020 05 07
LaMi, niste dobili parfem sa slike? Bez oklijevanja tražite povrat. Ukoliko ne pristane, negativna, objava svih podataka i kontaktirajte adminku
2020 05 07
Da, znači 3 dana me cura zavlačila, vidi poruke na viberu ništa, i sad se kao pravda imala je posla,nakon 9 dana, i pstavlja neutralnu, da je imala neznam kakvog posla mogla je naci sekund i napisat bar hvala !
2020 05 07
> nefertiti111: > Neutralna se moze ostavit, ne znam odakle informacije da ne moze. Pa nije to negativna. > Osnove kulture i komunikacije se moraju znat. > Negativna se ne moze ostavit ako nije doslo do suradnje. > Ako je nekulturna i bezobrazna onda neka ne salje upite, ovako je neutralna samo upozorenje drugima kakvu komunikaciju doticna ima. Ako nije u stanju rec "hvala na trudu, ali ipak ne bih" nego se pravit grbava, onda nek se drzi stale di joj je i misto. Skupa sa svim ostalim grbavicama kojima je dosadno u zivotu pa vole pilat okolo za 6000 slika iz svih kuteva i onda opalit muk. > A i vidi se po ostalim povratnima kakva je to osoba. Blago kuci koju zaobide. Nefertiti111, znaci ubuduce smijem ostaviti neutralnu kada me izmrcvari neka korisnica pa samo nestane? Ludim vec polako s takvima.
2020 05 07
Mislim da da, iako su po meni takve za negativnu jer mogu imati neutralnih koliko god ne prikaze se kad gledate ovako, jedino ako cete bas pregledati sve ocjene, užas 🤪treba admina malo o tome iskompleksirati jer je toga sve više
2020 05 07
1 2