Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Cura iz doma za nezbrinutu dijecu

U moju zgradu 2 kata ispod mene kod udomitelja svoje bake se doselila curica od 13 godina i ide 7 razred.Baka je preuzela brigu o njoj jer ju je mama ostavila u domu narkomanka.Ove nase klepetuse seoske babe sve to spijuniraju i tracaju.Par puta sam vidila tu curicu ali nikada joj nisam prisla vidila sam da se igra s manjim djecacima.Kako neko moze bit tako ohol i ostavit djete svoje?Jednom sam ju vidila da place kad ide iz skole.Nikad joj nisam prisla?
2020 05 09
Tko zna s čim se njena majka bori, možda je i sama zaključila da je dijete sigurnije kod bake nego s njom, ne bi ulazila u to Ali kad već znate da je u vašoj zgradi doselila djevojčica, koju je majka ostavila, seoske babe ju ogovaraju, a ona se uplakana vraća iz škole za pretpostavit je da ju i u školi ogovaraju...zašto se ne zapitate kako da ja tom djetetu umanjim stres, da se bar negdje osjeća prihvaćenom Vi kao stanarka te zgrade možete ju za početak pozdravit i upoznat, pitat možda njenu baku jel joj potrebna kad pomoć ili toj djevojčici ponuditi da joj pomognete ako zapne sa zadaćom i slično :") i vi možete biti nečija promjena i tom djetetu promjenit atmosferu u zgradi, možda još nekome poslužite kao primjer pa se isto ponudi baki i unuki da uskoči po potrebi... umjesto da se iz sjene zgražavate kako babe ogovaraju narkomanku, s tim ništa ne postižemo :(
2020 05 09
> LaFemme01: > Tko zna s čim se njena majka bori, možda je i sama zaključila da je dijete sigurnije kod bake nego s njom, ne bi ulazila u to > Ali kad već znate da je u vašoj zgradi doselila djevojčica, koju je majka ostavila, seoske babe ju ogovaraju, a ona se uplakana vraća iz škole za pretpostavit je da ju i u školi ogovaraju...zašto se ne zapitate kako da ja tom djetetu umanjim stres, da se bar negdje osjeća prihvaćenom > Vi kao stanarka te zgrade možete ju za početak pozdravit i upoznat, pitat možda njenu baku jel joj potrebna kad pomoć ili toj djevojčici ponuditi da joj pomognete ako zapne sa zadaćom i slično :") > i vi možete biti nečija promjena i tom djetetu promjenit atmosferu u zgradi, možda još nekome poslužite kao primjer pa se isto ponudi baki i unuki da uskoči po potrebi... umjesto da se iz sjene zgražavate kako babe ogovaraju narkomanku, s tim ništa ne postižemo :( Istina je.Mama joj je narkomanka pije alkohol u kafani i konzumira marihuanu.Uz to je nasla i novog muskarca sa kojim je ostala trudna.A prije tog je curicu strpala u dom.Vidila sam joj majku kako pije pivo u kafani.I k tom radi ko konobarica i uziva u tom.Neznam kako da pridem nepoznatoj curici?
2020 05 09
Oholost s ostavljanjem djeteta nema nikakve veze. Djevojčica je sada u najkritičnijoj dobi i borbe koje ima u sebi teško može bilo tko nadoknaditi. Ipak, složila bih se s prethodnim komentarom uz naglasak kako je važno dati djetetu pažnju i afirmativno reagirati na sve što čini. Važno je da se osjeća prihvaćenom u sredini u kojoj živi, ali u mjeri koja priliči odnosima. Dakle, ne treba joj glumiti likove koji to nisu. Možemo joj biti dobre susjede, drage prijateljice ili pristojne prolaznice koje će joj se uz pozdrav nasmiješiti, ali joj ne možemo zamijeniti tu prazninu koju nažalost ima zbog nedostatka roditeljske skrbi.
2020 05 09
> mackica33: > Istina je.Mama joj je narkomanka pije alkohol u kafani i konzumira marihuanu.Uz to je nasla i novog muskarca sa kojim je ostala trudna.A prije tog je curicu strpala u dom.Vidila sam joj majku kako pije pivo u kafani.I k tom radi ko konobarica i uziva u tom.Neznam kako da pridem nepoznatoj curici? S tim osuđivačkim stavom prema njezinoj majci bolje joj ni ne prilazi. Nećeš ništa dobrog postići.
2020 05 09
> teehee: > > mackica33: > > Istina je.Mama joj je narkomanka pije alkohol u kafani i konzumira marihuanu.Uz to je nasla i novog muskarca sa kojim je ostala trudna.A prije tog je curicu strpala u dom.Vidila sam joj majku kako pije pivo u kafani.I k tom radi ko konobarica i uziva u tom.Neznam kako da pridem nepoznatoj curici? > S tim osuđivačkim stavom prema njezinoj majci bolje joj ni ne prilazi. Nećeš ništa dobrog postići. OK
2020 05 09
> mackica33: > > > Istina je.Mama joj je narkomanka pije alkohol u kafani i konzumira marihuanu.Uz to je nasla i novog muskarca sa kojim je ostala trudna.A prije tog je curicu strpala u dom.Vidila sam joj majku kako pije pivo u kafani.I k tom radi ko konobarica i uziva u tom.Neznam kako da pridem nepoznatoj curici? Vidila si ti i jetija.
2020 05 09
> mackica33: > > LaFemme01: > > Tko zna s čim se njena majka bori, možda je i sama zaključila da je dijete sigurnije kod bake nego s njom, ne bi ulazila u to > > Ali kad već znate da je u vašoj zgradi doselila djevojčica, koju je majka ostavila, seoske babe ju ogovaraju, a ona se uplakana vraća iz škole za pretpostavit je da ju i u školi ogovaraju...zašto se ne zapitate kako da ja tom djetetu umanjim stres, da se bar negdje osjeća prihvaćenom > > Vi kao stanarka te zgrade možete ju za početak pozdravit i upoznat, pitat možda njenu baku jel joj potrebna kad pomoć ili toj djevojčici ponuditi da joj pomognete ako zapne sa zadaćom i slično :") > > i vi možete biti nečija promjena i tom djetetu promjenit atmosferu u zgradi, možda još nekome poslužite kao primjer pa se isto ponudi baki i unuki da uskoči po potrebi... umjesto da se iz sjene zgražavate kako babe ogovaraju narkomanku, s tim ništa ne postižemo :( > Istina je.Mama joj je narkomanka pije alkohol u kafani i konzumira marihuanu.Uz to je nasla i novog muskarca sa kojim je ostala trudna.A prije tog je curicu strpala u dom.Vidila sam joj majku kako pije pivo u kafani.I k tom radi ko konobarica i uziva u tom.Neznam kako da pridem nepoznatoj curici? 'Klepetuse seoske babe sve to spijuniraju i tracaju', kažeš. Jesi to sebe opisala, ili?
2020 05 09
> katarinamartina: > > mackica33: > > > LaFemme01: > > > Tko zna s čim se njena majka bori, možda je i sama zaključila da je dijete sigurnije kod bake nego s njom, ne bi ulazila u to > > > Ali kad već znate da je u vašoj zgradi doselila djevojčica, koju je majka ostavila, seoske babe ju ogovaraju, a ona se uplakana vraća iz škole za pretpostavit je da ju i u školi ogovaraju...zašto se ne zapitate kako da ja tom djetetu umanjim stres, da se bar negdje osjeća prihvaćenom > > > Vi kao stanarka te zgrade možete ju za početak pozdravit i upoznat, pitat možda njenu baku jel joj potrebna kad pomoć ili toj djevojčici ponuditi da joj pomognete ako zapne sa zadaćom i slično :") > > > i vi možete biti nečija promjena i tom djetetu promjenit atmosferu u zgradi, možda još nekome poslužite kao primjer pa se isto ponudi baki i unuki da uskoči po potrebi... umjesto da se iz sjene zgražavate kako babe ogovaraju narkomanku, s tim ništa ne postižemo :( > > Istina je.Mama joj je narkomanka pije alkohol u kafani i konzumira marihuanu.Uz to je nasla i novog muskarca sa kojim je ostala trudna.A prije tog je curicu strpala u dom.Vidila sam joj majku kako pije pivo u kafani.I k tom radi ko konobarica i uziva u tom.Neznam kako da pridem nepoznatoj curici? > 'Klepetuse seoske babe sve to spijuniraju i tracaju', kažeš. Jesi to sebe opisala, ili? Hahahahaha upravo to sam i ja pomislila 😂
2020 05 09
> Anamarija02: > > katarinamartina: > > > mackica33: > > > > LaFemme01: > > > > Tko zna s čim se njena majka bori, možda je i sama zaključila da je dijete sigurnije kod bake nego s njom, ne bi ulazila u to > > > > Ali kad već znate da je u vašoj zgradi doselila djevojčica, koju je majka ostavila, seoske babe ju ogovaraju, a ona se uplakana vraća iz škole za pretpostavit je da ju i u školi ogovaraju...zašto se ne zapitate kako da ja tom djetetu umanjim stres, da se bar negdje osjeća prihvaćenom > > > > Vi kao stanarka te zgrade možete ju za početak pozdravit i upoznat, pitat možda njenu baku jel joj potrebna kad pomoć ili toj djevojčici ponuditi da joj pomognete ako zapne sa zadaćom i slično :") > > > > i vi možete biti nečija promjena i tom djetetu promjenit atmosferu u zgradi, možda još nekome poslužite kao primjer pa se isto ponudi baki i unuki da uskoči po potrebi... umjesto da se iz sjene zgražavate kako babe ogovaraju narkomanku, s tim ništa ne postižemo :( > > > Istina je.Mama joj je narkomanka pije alkohol u kafani i konzumira marihuanu.Uz to je nasla i novog muskarca sa kojim je ostala trudna.A prije tog je curicu strpala u dom.Vidila sam joj majku kako pije pivo u kafani.I k tom radi ko konobarica i uziva u tom.Neznam kako da pridem nepoznatoj curici? > > 'Klepetuse seoske babe sve to spijuniraju i tracaju', kažeš. Jesi to sebe opisala, ili? > Hahahahaha upravo to sam i ja pomislila 😂 Meni djeluje, kao da iz nekih razloga prati majku malene, sve o njoj zna, čak i malenu prati s kim se igra, kad odlazi, kad se vraća iz škole, zna koliko malena ima godina, tko je udomitelj. Njeno pitanje, kako prići nepoznatoj curici. Po svemu, njoj je sve poznato, jesu li joj namjere dobre, ne bih rekla da jesu. Nisam paranoična, ali ova žena mi ne djeluje bezazleno.
2020 05 10
ovo vam je prodajica, samo da znate
2020 05 12
> Admin2nd: > ovo vam je prodajica, samo da znate prodajica ili prodaje maštu ili sebe opisuje. Zaključujem, ovo drugo.
2020 05 14