Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

EPILATOR- ISKUSTVA?

Drage moje zene, vec duze vremena zelim kupiti epilator...Ovdje se na Krpicama prodaju razni za jako dobre cijene, zanimaju me Vasa iskustva, da li se isplati kupiti? Da li ga koristite za svako podrucje na tijelu? I kako se tocno koristi? Puno hvala!
2020 06 18
Odlična stvar, koristim ga već godinama 😊 Inače samo noge (ostalo još nisam pokušavala pa ne mogu podijeliti iskustva), treba mi 20-ak minuta za jednu nogu tako da je za manje od sat vremena sve gotovo i onda sam mirna nekih dva tjedna otprilike. Nikada nisam išla na depilaciju u salon radi uštede, a ovo mi dođe na isto i jednom kada ga kupite možete ga koristiti kad vam paše. Tijekom ljeta mi je to spas jer inače britvicom moram svaki dan ili svaki drugi jer bocka iako se ni ne vide 😏 Preko zime ga baš i ne koristim jer me nitko ni ne vidi haha Malo je bolno (iako je to individualno), ali nekako nakon par minuta mogu ignorirati bol i nije strašno. Najviše bole listovi i ono područje na prijelazu od noge na stopalo 😬 Čula sam i da jače osjetimo bol ako se epilira pred mengu, iako iskreno nemam pojma je li istina. Tako da se malo mora trpiti ali definitivno se isplati, svakako ga vrijedi imati 😊
2020 06 18
Isplati se kupiti...
2020 06 18
Super stvar, baš sve potpisujem što je navela @pigmyPuff, ali ja sam ga prestala koristiti jer je bol grozna dok se ne navikneš. Ja mu nisam dala priliku, očito nemam neki visok prag tolerancije boli. 😅
2020 06 18
Ako ste početnica, izbjegavajte marku philips, znači glavu koja ima samo metalne dijelove i gusto su postavljene ploče jer jako jako boli: ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/fb8f2ce93bf0be8c837995c93756a4b6.jpg) Imam sličan Braunov, bol je podnošljivija od Philipsovih aparata jer su ti diskovi za čupanje koliko toliko razbacani: ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/87a5cc7d3d4731505263b67f9fc796fe.jpg) Isto tako nisu loši Rowentini i Remingtonovi. Za neke veće novce možete naći i one koji smiju i pod vodu, a onda je ok i čupati i bikini zonu sa njime, ovako na suho je ajme ajme... Sretno :)
2020 06 18
Fantastična stvar, nezamjenjiva Godinama ga koristim, imala sam izuzetno jake, tamne i guste dlake na nogama i pričinjavale su mi veliki problem Kroz godine korištenja dlake su gotovo nestale, a ono malo što ih još ima su tanke, svijetle i lako se uklanjaju Kako su moje cijele noge bile bogate dlakama, i potkoljenice i natkoljenice, i straga i sprijeda, bilo je tu posla, a naravno i boli No svaka kap znoja koju sam prolila, sada se napokon isplatila jer nakon epilacije mirna sam i po 3-4 mjeseca, a koža je glatka i meka. U svakom slučaju, investirajte i nemojte štediti na aparatu jer će vam se isplatiti sva uložena sredstva, naravno uz preduvjet da ste spremni stisnuti zube. ;)
2020 06 18
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7fd164b4b05673469872d2509bf9a907.jpg) Ovo je model koji trenutno koristim, BRAUN SILKEPIL 5 Najbolji od svih koje sam imala, punjiv, bežićno epilira pa niste vezani za utičnicu, radi i pod vodom tako da se može i na taj način umanjiti bol. Nije jeftin, ali doista vrijedi svake kune.
2020 06 18
Više od deset godina Braunov koristim, sve epiliram s njime osim nausnica, to se nisam usudila, a i nemam onaj manji nastavak za lice. Jedino na bikini zoni osjetim bol, ostalo sve samo rokaj😁 Praktičan je, jednostavan, nije mala ni ušteda novaca.. Eventualni nedostatak je pokoja urasla dlačica.
2020 06 18
Braun silk epil 9!!! Nakon prve depilacije sam bila tolko oduševljena da sam svim frendicama slala poruku da ga preporučim, što inače baš i ne radim. ,:) Ima 40 pinceta. Stari kojega sam imala ih je imao 20, isto Braunov. Razlika između njih je nebo i zemlja! Budem gotova baš za čas, dok sa starim je to trajalo i trajalo. Eto, moj ti je savjet da obavezno gledaš broj pinceta, jer što ih je više, depilacija traje kraće.
2020 06 19
Ja imam od Philipsa i jako sam zadovoljna, iako kažu da dlake zarastaju, da zarastaju, ali ne toliko koliko svi kažu. Meni je odličan :)
2020 06 19
Imam Philips i Braun epilator vec godinama U pocetku je bilo teze naviknut se na bol Ali sad sam vec imuna Uvijek preporuka za kupnju toga :)
2020 06 19
Philips Lumea - tonzes.com/notinohr.htm iskreno PREPORUČAM svakome!
2022 01 15