Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Slike u kolažu

Dakle, obrisana mi hrpetina starih oglasa cija naslovna slika se sastojala od moje slike odjece uzivo plus slika s neta. Ostala sam bez xyxyxyxy slika i sada bih ponovno trebala satima kopati po ormarima, izvlaciti robu, peglati ju, namjestati i montirati za ponovno slikanje. Neka su moji kolazi predstavljali ogroman problem koji se momentalno morao likvidirati. Uhitite me.🤣🤣🤣 A krivih tagova, slika s neta pa cak i na naslovnoj stranici Krpica koliko ti srce pozeli. Sve u svemu, svaka cast onome tko uvodi “reda” na ovoj stranici sto se bavi nama “sitnim prijestupnicima” (ako se to uopce moze nazvati prijestupom?!?!) umjesto ovim kupusarkama koje se kote na svakom drugom oglasu sa svojim zaraasosguesschanel tagovima i samo slikom s neta.
2020 08 20
Razumijem da nema smisla staviti samo slike s neta, ali mislim da bi se trebalo dopustiti kombiniranje slika s neta i vlastitih slika. Za slike s neta navesti izvor slike tako da se ne krše autorska prava, a vlastitom slikom se dokaže da posjedujemo određeni artikl.
2020 08 20
Haljina koju polozim na krevet izgleda kao vreca za krumpire na slici, zato i stavim pored sliku s neta da potencijalni kupac vidi kako to zapravo izgleda na osobi. Ja prva xyxy oglasa ne bih uopce otvorila da pored nema slike s neta koja daje sasvim drugi dojam. Polozena roba na stol, krevet itd. je vizualno sasvim nesto deseto od odjece prikazane na osobi. Ne vidim apsolutno nikakav problem u kolazu koji se sastoji od slike odjece uzivo + slika s neta.
2020 08 20
"Slike s neta nisu dozvoljene zbog copyrighta (utuživo)" - Admin2nd Vjerujem da ni korisnicima ni adminu ne smetaju slike s neta osobno, već su zabranjene iz gore navedenog razloga. Vjerojatno je adminima brisanje takvih oglasa prioritet pa se zato brišu prije krivo tagiranih, iako nam krivi tagovi svima već idu na živce :| A i sjećam se da je bila tema o zabrani takvih kolaža ove godine.
2020 08 20
Da slažem se oko izgleda kada se uslika i kako izgleda na netu i uzivo. Ja se nekada potrudim slikat na sebi da pokušam što bolje prikazat robu, pronađem bijeli zid i što bolje svijetlo
2020 08 20
> kroasan: > "Slike s neta nisu dozvoljene zbog copyrighta (utuživo)" - Admin2nd > Vjerujem da ni korisnicima ni adminu ne smetaju slike s neta osobno, već su zabranjene iz gore navedenog razloga. Vjerojatno je adminima brisanje takvih oglasa prioritet pa se zato brišu prije krivo tagiranih, iako nam krivi tagovi svima već idu na živce :| > A i sjećam se da je bila tema o zabrani takvih kolaža ove godine. Zato baš smatram da bi navođenje izvora bilo dobro rješenje
2020 08 20
> Jagoda_letgo: > Zato baš smatram da bi navođenje izvora bilo dobro rješenje Samo ne znam postoji li razlika između korištenja tuđe fotografije npr na blogu uz recenziju nekog proizvoda i korištenja fotografije u svrhu prodaje kao što je na krpicama. Ovo prvo je dopušteno uz navođenje izvora, a čini se da drugo nije. Radila sam prije za jednu web stranicu i isto se nisu smjele objavljivati tuđe fotografije u reklamama. U zakone se ne kužim, pišem samo o svojim iskustvima i zaključcima pa možda da netko stručniji uskoči u temu :)
2020 08 20
Ja sam negdje pročitala da slika s neta ne smije biti jedina prva slika, dakle smije biti kolaž na kojem je uz sliku s neta i moja slika. Kolaž ne smije sadržavati 3 ili više slika. Ne znam gdje sam to pročitala, probati ću pronaći... Problem je što niti postoje jasno postavljena pravila na ovom sajtu, a niti postoje jasno propisani postupci/procedure po kojima adminke čiste stranicu, pa brišu kako se kojoj prohtije. A ako adminki postavite konkretno pitanje na koje očekujete konkretan i nedvosmislen odgovor, dobijete spin, izbjegavanje konkretnog odgovora i prebacivanje na neku drugu temu.
2020 08 20
> DUCHELL: > Ja sam negdje pročitala da slika s neta ne smije biti jedina prva slika, dakle smije biti kolaž na kojem je uz sliku s neta i moja slika. https://mojekrpice.hr/forum/t/266157/obavijest-ne-moze-slika-s-neta-u-kolazu?page=1&
2020 08 20
> kroasan: > https://mojekrpice.hr/forum/t/266157/obavijest-ne-moze-slika-s-neta-u-kolazu?page=1& Tako je, tema stara više od 4 mjeseca, dovoljno vremena za urediti oglase. DUCHELL, prije paljbe je dobro informirati se o svim pravilima stranice koju koristite. Pravila koja ste vi prekršili s lažnim tagovima su, ako već nekima ne intuitivna, svakako jasno definirana.
2020 08 20