Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Luana Morina prevarantica

Od cure sam kupila paletu koja je plaćena 15.9. i po njenim rječima, taj isti dan i poslano. Čim sam dobila šifru, javlja mi da paket nije pronađen (još i danas). Zvala sam korisničku službu tiska, te sam tamo saznala da paket pod tom šifrom nije niti najavljen, niti poslan. Danas je 23. i paket nije ni stigao na tisak. Preko Viber poziva i broja mobitela sa Vibera sam probala nazvati, međutim, baca me direktno na govornu poštu. Ime na krpicama i kod uplate se ne podudaraju. Cura prodaje Jeffree Star palete na profilima. Pokušao ju je i dečko preko fejsa kontaktirati, međutim blokirala je i mene i njega na svim društvenim mrežama. Profili na kojima se pojavljuje na krpicama su bili: Sarica9 i RealMakeUplover Ime na koje sjedaju uplate je Mihaela Trgovčić. Pravo ime je Luana Morina. Molim vas, izbjegavajte u širokom luku.
2020 09 23
Znači, užas.. Vidim da je ta Sarica9 povezana i sa ovom mojom koja meni nije ni nakon 17 dana poslala paletu ABH sjenila.. Kakve su tu igre u pitanju?
2020 09 23
> Andrea7566: > Znači, užas.. Vidim da je ta Sarica9 povezana i sa ovom mojom koja meni nije ni nakon 17 dana poslala paletu ABH sjenila.. Kakve su tu igre u pitanju? Nismo li vama već savjetovali što da radite?
2020 09 23
> gitadevi: > > Andrea7566: > > Znači, užas.. Vidim da je ta Sarica9 povezana i sa ovom mojom koja meni nije ni nakon 17 dana poslala paletu ABH sjenila.. Kakve su tu igre u pitanju? > Nismo li vama već savjetovali što da radite? Jeste,i napravila sam tako,sve ok..samo kad sam pregledavala povratne on one moje naletila sam na ovdje spomenutu Saricu9 pa samo komentiram kako je zanimljivo da su te dvije povezane.
2020 09 23
I kako ste to rijesili?
2020 09 23
> gitadevi: > > Andrea7566: > > Znači, užas.. Vidim da je ta Sarica9 povezana i sa ovom mojom koja meni nije ni nakon 17 dana poslala paletu ABH sjenila.. Kakve su tu igre u pitanju? > Nismo li vama već savjetovali što da radite? Zato što ste joj savjetovali na drugoj temi što da radi nema pravo komentirati na ovoj? Ovo kao da je neka platforma gdje deset žena ima pravo komentirati na svakoj drugoj temi, a ostale kad im se dopusti.
2020 09 24
> marija13: > Zato što ste joj savjetovali na drugoj temi što da radi nema pravo komentirati na ovoj? Ovo kao da je neka platforma gdje deset žena ima pravo komentirati na svakoj drugoj temi, a ostale kad im se dopusti. Pa to sam i ja pomislila ali neću se živcirati još i zbog toga..
2020 09 24
> marija13: > > gitadevi: > > > Andrea7566: > > > Znači, užas.. Vidim da je ta Sarica9 povezana i sa ovom mojom koja meni nije ni nakon 17 dana poslala paletu ABH sjenila.. Kakve su tu igre u pitanju? > > Nismo li vama već savjetovali što da radite? > Zato što ste joj savjetovali na drugoj temi što da radi nema pravo komentirati na ovoj? Ovo kao da je neka platforma gdje deset žena ima pravo komentirati na svakoj drugoj temi, a ostale kad im se dopusti. Bravo Marija12! :) ovdje si neke daju za pravo da su šefice haha Gitadevi, pa ona jebeno naporna Cipelitza koja pametuje svima a iritantna do bola hahahaha
2020 09 24
> Andrea7566: > > marija13: > > Zato što ste joj savjetovali na drugoj temi što da radi nema pravo komentirati na ovoj? Ovo kao da je neka platforma gdje deset žena ima pravo komentirati na svakoj drugoj temi, a ostale kad im se dopusti. > Pa to sam i ja pomislila ali neću se živcirati još i zbog toga.. Dajjte se sredite. Savjetovali smo da se otvori tema s imenom i prezimenom u naslovu , a nisam primijetila da je to učinjeno, pa sam zato pitala, a ne zato što smatram da se nema pravo komentirati.
2020 09 24
> gitadevi: > Dajjte se sredite. Savjetovali smo da se otvori tema s imenom i prezimenom u naslovu , a nisam primijetila da je to učinjeno, pa sam zato pitala, a ne zato što smatram da se nema pravo komentirati. Kako ste mi savjetovali, tako sam i napravila i u trenutku kada ste me komentirali na ovoj temi je moja tema već bila otvorena zato mislim da nema potrebe za ovakvim "tonom" https://mojekrpice.hr/forum/t/269346/nikolina-bradaric-prevarantica Tema je tu.
2020 09 25
Temu nisam vidjela, žao mi je. Ne vidim da išta fali mom 'tonu'. Pristojna sam, ne koristim neprimjerene izraze, sasvim uljudno sam postavila pitanje, nakon kojeg su krenuli bezobrazni i prostački komentari.
2020 09 26
cure jeste li uspjele kako riješiti situaciju? dotična je i mene prevarila s novog profila, nisam ju vidjela na crnoj listi jer sam uplatila na ime Mihaela Trgovčić. imate njene profile na fb ili broj??
2020 10 26
> dorka1: > cure jeste li uspjele kako riješiti situaciju? dotična je i mene prevarila s novog profila, nisam ju vidjela na crnoj listi jer sam uplatila na ime Mihaela Trgovčić. > imate njene profile na fb ili broj?? ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/9074e1ec20d4c33f93682ff06995a0da.jpg)
2020 10 26