Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Okrenute slike..

Pozdrav, znam da je bilo nekoliko tema o krivim oglasima , ali da ne kopam po foruku zanima me kako ste rijesile taj "problem". Doslovno svaki oglas mi je krivi..
2020 10 08
Ja u photo collage stavim bijelu pozadinu ispod
2020 10 08
> glitterica: > Pozdrav, > znam da je bilo nekoliko tema o krivim oglasima , ali da ne kopam po foruku zanima me kako ste rijesile taj "problem". > Doslovno svaki oglas mi je krivi.. Ako mislite na krive slike koje se ne mogu okrenuti ( tj. mogu - ali ne prihvati izmjenu pa ostanu izokrenute) - nikako! Uvijek se ispočetka živciram kad stavljam oglase. Ne znam zašto se to ne riješi.
2020 10 09
> lilarose: > > glitterica: > > Pozdrav, > > znam da je bilo nekoliko tema o krivim oglasima , ali da ne kopam po foruku zanima me kako ste rijesile taj "problem". > > Doslovno svaki oglas mi je krivi.. > Ako mislite na krive slike koje se ne mogu okrenuti ( tj. mogu - ali ne prihvati izmjenu pa ostanu izokrenute) - nikako! Uvijek se ispočetka živciram kad stavljam oglase. Ne znam zašto se to ne riješi. Oo da, iritantno je vise. 😁
2020 10 09
Dobro je, nisam jedina. Već sam mislila da je u meni stvar 😁. Ja ih nekako isforsiram i nakon cca par sati probam ponovno okrenuti.. nekad čak i uspije 😂
2020 10 11
Ako fotografirate mobitelom, odite na opciju "uredi" i uredite bilo kakvim alatom fotografiju, možete i samo malo posvijetliti, tako ja radim i slika uvijek bude uspravna.
2020 10 12
> Valentinahh: > Ako fotografirate mobitelom, odite na opciju "uredi" i uredite bilo kakvim alatom fotografiju, možete i samo malo posvijetliti, tako ja radim i slika uvijek bude uspravna. Da, ja malo izrežem sliku, doslovno neprimjetno, i učita mi ih ispravno
2020 10 13
Pa hoćete li već jednom složiti to na stranici... slikam sve 2 puta - skidam - okrećem - i ni onda neće prihvatiti. Izgubim živce i vrijeme i na kraju su slike opet izokrenute. Pa j**** mu sve!
2020 10 24
Ja jednostavno slikam odmah ali mob okrenem vodoravno pri slikavanju...koliko god mi to bilo čudno za neke artikle. Al dobro je znati za ovo s uređivanjem slike. ;)
2020 11 04
Znaci jos nisu rijesili problem sa okrenutim slikama Stavim kak treba a str.ih okrene kad ucita oglas
2020 11 04