Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pozitivne povratne

Nova sam na stranici i znam da povjerenje oko kupnje puno ovisi o pozitivnim povratnima... imam ih za sad 6 s tim da su samo 2 prodajne, a zadnje 3 prodaje sto sam ostvarila krpicarke mi nisu dale nikakvu povratnu. Sad glupo mi je pitat za pozitivnu povratnu iako je s moje strane smatram sve bilo korektno odradeno. Mislite li da bi bilo bezobratno pitati za povratnu? Mislim meni bi puno znacilo u vidu daljnjih suradnja, ali ne zelim ispasti nametljiva. Smatrala sam da se povratne podrazumijevaju ali sad vise ne znam. Vase misljenje o tome?
2020 10 14
Kako tko ce ti ostaviti povratnu, ja ih ostavljam Ponekad mi se znalo desiti da ne ostave pa ih pitam jel sve ok Moze povratna Probaj pitati nista ne gubis s tim 🤗
2020 10 14
Ja ponekad pitam ako je sve u redu da li možemo ramijeniti povratne? Tako odmah dajem do znanja da ću i ja ostaviti povratnu, a ne da ju samo očekujem. Ali istina, puno suradnji mi je ostalo bez povratnih
2020 10 14
Zašto ne? ja kažem- ostavila sam vam povratnu pa evo kad stignete molila bih da i vi meni ostavite. Najčešće nakon toga ostave, samo mali broj ne ostavi, tada i ja njima obrišem jer smatram da im to onda nije bitno.
2020 10 14
Pa meni je to neka kultura, bila zadovoljna ili ne ostavit cu. Ne znam sta je toliko tesko izdvojiti dvije minute i napisati svoje dojmove o nekome. Svakako pitaj pogotovo jer si nova.
2020 10 14
> Lina33: > Ja ponekad pitam ako je sve u redu da li možemo ramijeniti povratne? Tako odmah dajem do znanja da ću i ja ostaviti povratnu, a ne da ju samo očekujem. > Ali istina, puno suradnji mi je ostalo bez povratnih Također
2020 10 14
Slobodno im pošaljite poruku u smislu “nadam se da ste zadovoljni, možemo li jedno drugome ostaviti povratnu”. Meni se također dogodilo to da ja pošto uvijek ostavim povratnu informaciju, ostanem bez nje, pa čak i ako sam napisala da razmijenimo povratne. To mi je bezveze, ali ljudi valjda o tome ne vode brigu.
2020 10 14
Ovdje sam dosta puta poklanjala i to još o svom trošku i nisam dobila nikakvu povratnu. Ponekad čak ni poruku da je paket stigao. Jednostavno je tako, iako ne patim za povratnim ocjenama, smatram da je osnovna kultura javiti se. Svašta ima na ovoj stranici. Razumijem vas, jer ste novi. Zbog toga probajte poslati poruku i pitati za povratnu.
2020 10 14
Pitajte, mozda su jednostavno zaboravile 😊 Meni se par put dogodilo, a javile su mi da su jako zadovoljne u porukama, pa sam pitala ako mogu povratnu ostaviti i nikakav problem, bile su zaboravile.
2020 10 14
> IrenaAR: > Zašto ne? ja kažem- ostavila sam vam povratnu pa evo kad stignete molila bih da i vi meni ostavite. Najčešće nakon toga ostave, samo mali broj ne ostavi, tada i ja njima obrišem jer smatram da im to onda nije bitno. I ja tako.
2020 10 14
I meni svaka povratna puno znaci tako da razumijem. I po meni nije glupo pristojno zamoliti da se ostavi povratna ako je sve proslo uredu 😊
2020 10 14
Hvala cure na savjetima 💕
2020 10 14
Ja sam na Krpicama cca godinu dana. Za sada samo prodajem I isto sam dosta puta ostala bez povratne iako mi je preko poruke javljeno da je sve super (i da će povratna stići...). Odlučila sam ne odgajati okolo krpičarke pa jednostavno ako vidim da povratne neko vrijeme nema obrišem onu koju sam ja njima napisala. I ne zamaram se lajkovima... ako imaš lijepu robu i dobre cijene sigurna sam da će se prodati. A osim toga ima ovdje i divnih , kulturnih, korisnika koji ostavljaju povratnu bez da ih se cima.
2020 10 15