Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Pitanjce, molim pomoć

Drage curke, imam pitanje. Pred manje od mjesec dana kupila sam Nike tenke u Modelineu u Ilici, Zagreb. Od tada sam ih nosila možda svega 7-8 puta jer je bilo kiše, a one su bijele, pa sam ih postedila. Nakon tako kratkog nosenja već imaju sitna puknuca od hodanja, na pregibu. Ta puknuca nisu velika, ali pitam se što će biti nakon tipa 30 nosenja. Ne volim pretjerivati i reklamirati za sitnicu, pa rekoh da vas pitam. Hvala unaprijed! :) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/4edff78cec7bafd77a3e2d0b46fe4b96.jpg)
2020 10 27
Ja bi reklamirala, izgledaju kao da su nošene godinama, a ne mjesec dana.
2020 10 27
> vedranapv: > Ja bi reklamirala, izgledaju kao da su nošene godinama, a ne mjesec dana. Hvala Vam! :)
2020 10 27
nema sanse, reklamiraj! Ja imam jedne koje sam kupila od cure koja ih je nosila, i jos sam ja nosila mjesecima i imam jos uz to siroka stopala i NITI TRAG nosenja tu kod rupica. Tako da su ove sumljive... Vratite ih. U modeline su jako inace dobri, ako cure nedaju, pitajte da pricate sa vlasnikom. Jako je simpatican gospodin i posten!
2020 10 27
> Marta10573: > nema sanse, reklamiraj! Ja imam jedne koje sam kupila od cure koja ih je nosila, i jos sam ja nosila mjesecima i imam jos uz to siroka stopala i NITI TRAG nosenja tu kod rupica. Tako da su ove sumljive... Vratite ih. U modeline su jako inace dobri, ako cure nedaju, pitajte da pricate sa vlasnikom. Jako je simpatican gospodin i posten! E super, ovo mi je drago za cuti, hvala Vam puno na informacijama, bas sam si mislila kako sam zaboravila pitati za iskustvo s njima. :) Hvala! :)
2020 10 27
Mislim da će vam vratiti novac bez problema. Da, obuća koja nam se nudi u prodaji sve je nekvalitetnija. Ili su nekvalitetni materijali, ili je nekvalitetna izrada. Ili oboje. Ili je oboje u vrhu, a cijena paprena.
2020 10 28
Ako imate račun, vjerojatno će vam vratiti novac..
2020 10 28
Hvala svima na izdvojenom vremenu. :) Bila ja danas, pa javljam dojmove. Pokazala ja tenke šefici poslovnice na što sam dobila odgovor da oni sad zbog korone vraćaju pola novaca i tenke ostaju kod kupca... morala mi je ponoviti 3x jer sam mislila da krivo čujem. :D Ja sam joj se na to zahvalia i rekla da to ne bu išlo jer ih ja u tom stanju neću nositi. Ide šefica drugi puta na telefon, sad jel razgovor bio stvaran ili se pravila da s nekim razgovara, ne znam. :D Povratak drugi, mogu mi ipak ponuditi zamjenu za novi par, ali isti model. Na što sam se isto lijepo zahvalila i rekla da mi niti to nije opcija nego da želim povrat novca na koji imam pravo. E to ne može, tj. nije se moglo dok nisam rekla da mi vrate tenisice i da ću kontaktirati udrugu za zaštitu potrošača. Onda je išao telefonski poziv br 3. i gle čuda, mogu se vratiti novci. :D Eto, uglavnom, ne dajte se preveslati ako vam se slično desi. :D Hvala još jednom svima na odgovorima! :)
2020 10 28