Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Kartonske kutije

Pozdrav zanima me gdje ima za kupit ili narucit kartonske kutije za poklone po mogucnosti bijele da se sklapaju ...treba mi na veliko ako neko zna Vk i okolica a moze i unutar hr ali da se ne ceka dugo dostava jer sa aliexpress mi pise oko 30 dana a to mi je dugo cekati?
prije 7 dana, 10:27
Imate firmu 'Paketić' s velikim izborom kutija za razne namjene. Ja sam ih prije par godina našla na Njuškaluu i od tada naručujemo kutije za pohranu, , za igračke, poklone.........Koliko znam sve su sklopive.
prije 7 dana, 10:43
> gitadevi: > Imate firmu 'Paketić' s velikim izborom kutija za razne namjene. Ja sam ih prije par godina našla na Njuškaluu i od tada naručujemo kutije za pohranu, , za igračke, poklone.........Koliko znam sve su sklopive. Puno hvala pogledat cu :)
prije 6 dana, 23:17
> fashionbarbie55: > > gitadevi: > > Imate firmu 'Paketić' s velikim izborom kutija za razne namjene. Ja sam ih prije par godina našla na Njuškaluu i od tada naručujemo kutije za pohranu, , za igračke, poklone.........Koliko znam sve su sklopive. > Puno hvala pogledat cu :) :")
prije 6 dana, 08:39