Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Iskustva - slanje paketa pouzećem

Pozdrav 🙂, nemam iskustva sa time pa ako mi netko moze objasnit kako najbolje proci/dogovoriti. Trebala bih poslati paket u vrijednosti 800 kn pouzećem, gledala sam okvirno koliko dođe poštarina na stranicama pošte, ali znam da ima caka ako primatelj plaća poštarinu koliko onda dođe pt? Paket je 3 kg cca (2-5 kg). Ispalo mi je okvirno preko stranice 55-60 kn pt ako se placa pouzecem.
2020 12 18
Ma pošaljite najbolje Overseas expresom , ja slala isto neki dan, bila poštarina 57 kn,, bilo je 2kg, sigurnije je - novac vam uplate na račun nakon 3 dana od preuzimanja, nema nikakve naknade za transfer novca, jer msilim da bi ta naknada bila još dodatnih 20 - 30kn poštom ako šaljete jer je iznos je 800kn, tak da mislim da ej bolje Overseas, najavite prikup paketa lijepo dodu doma k vama po paket, nemojte u svoju ambalazu nego stavite da bude njihova kutija - samo peedajte paket i oni je u centru prikupnom stave u kutiju njihovu i , i to je to. Pošta je smeće, i uzasni su.
2020 12 19
Da znam , nikako ne volim poštu, uvijek koristim tisak uglavnom, ali radi se o velikoj cifri pa osoba hoće pouzećem što mi je razumljivo. Dogodilo mi se već da sam nešto poklanjala i osoba mi nije htjela uplatit poštarinu na račun nikako i ajde poslala sam na način da primatelj plaća poštarinu (znači nema otkupnine nikakve), u pošti mi je rekla da je oko 35 kn poštarina na takav način kad sam poslala, a primatelju kada je stiglo mu je izašlo oko 100 kn skoro da mora platit tako da mi nikako nisu jasni. Hvala na odgovoru :) gledala sam za overseas ali još nisam nikad slala preko njih.
2020 12 19