Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Iz plave u smeđe

Ovako znaci moja kosa je trenutno blajhana plava i imam izrast tamno smeđi pa sam htjela da se pofarbam u tu svoju tamno smeđu boju jer mi je ova plava dosadila, trebam neki savjet koja farba za kosu je najbolja da uzmem i da se neće odmah isprati sa kose ili pozeleniti ako netko zna iz iskustva. Hvala vam unaprijed :)
2021 01 31
Ja se stalno bojam iz plave u smeđu, iz smeđe u plavu, i kada sam iz izblajhane plave, doslovno mi je kosa bila bijela, bez problema otišla u smeđu i to sa obicnom pallette bojom, nijansa neka prirodno smeđa, boja nije pozelenila niti ista bila je predivna. S vremenom naravno boja malo izbljedi ali mi je i tada bila lijepa jer je isla gore tamnije smeda a dolje svjetlije kao neki lagani balayage :)
2021 02 01
Ja sam isla dva puta iz bijele blajhane u smedju, oba puta sam sama bojala s Keune, mijesala sam 6.i 7. U pocetku se brzo ispirala, ali mislim da je to neizbjezno. Koristila sam 3% hidrogen oba puta jer mi je s jacim znalo povuci crno na vrhovima. Nakon drugog bojanja se vise nije ispirala, stopila se s mojom bojom i nisam se vise ni bojala.
2021 02 02
Za izbjegavanje zelenila treba birati neutralne ili toplije nijanse, pepeljaste se znaju ispirati na zeleno ako ne budu zelene odmah
2021 02 02