Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Štapni bežični usisavač

U potrazi sam za stapnim bezicnim usisavacem, nemam niti jednog tepiha, sve je parket i keramika. Razmisljam o Dyson V15, Miele triflex hx1 ili Samsung jet 85, ima li koja od vas neki od navedenih i kako je zadovoljna njime?
prije 2 dana, 13:39
Imam Samsung Jet 85 i meni je super, kupili smo ga samo zato što smo bili nezadovoljni robotskim usisavačem, a imali smo jedan od navodno najboljih na tržištu. Baterija mu doduše ne drži satima, ali imajte na umu da mi doma usisavamo neke dijelove stana i po 2-3 puta jer imamo malu djecu pa hrane i mrvica zna biti posvuda, zato ga punimo svaki dan. Zadovoljni smo kako čisti i parkete i tepihe, ima više razina pa možete prilagoditi snagu ovisno o potrebama. Ne čini mi se kao da mu je usisna snaga slabija nakon nekoliko mjeseci korištenja kao što je bio slučaj s ostalim usisavačima koje smo dosad imali. Spremnik mu se lako čisti, nije glasan kad usisavate, čak ni na najjačoj postavci. Inače je predviđeno da na zid pričvrstite njegov stalak na kojem se ujedno i puni, nama to baš i nije bila opcija pa moramo paziti gdje ga ostavljamo, gornji dio u koji ide baterija je dosta težak pa ako nije dobro naslonjen, pada. Meni je prije prvog korištenja pao i napukla je plastika koja drži bateriju na mjestu, nije baš najkvalitetnija.
prije 2 dana, 16:10
Ja sam odustala od kupnje štapnog iz dva razloga- svi su mi teški i to stalno punjenje bi me izluđivalo, ni mobitel ne uspijem napunit na vrijeme. Malo sam guglala i zaključila da im s vremenom slabi usisna snaga. Kolegica ima dyson i sad je morala zamijeniti filter, koštao je 65 eura. Probala sam izložbene primjerke i taj gornji dio koji Lea spominje otežava puno taj cijeli štap, ne bi mi se to dalo vukljati po stanu. Tako da sam kupila normalan, s vrećicom.
prije 1 dan, 18:05
> sanjaurban: > Ja sam odustala od kupnje štapnog iz dva razloga- svi su mi teški i to stalno punjenje bi me izluđivalo, ni mobitel ne uspijem napunit na vrijeme. Malo sam guglala i zaključila da im s vremenom slabi usisna snaga. Kolegica ima dyson i sad je morala zamijeniti filter, koštao je 65 eura. Probala sam izložbene primjerke i taj gornji dio koji Lea spominje otežava puno taj cijeli štap, ne bi mi se to dalo vukljati po stanu. Tako da sam kupila normalan, s vrećicom. To isto sam i ja zakljucila, ali meni se vise neda svaki dan vadit usisavac iz ormara, pa daj ustekaj pa ga vuci sa sobom pa ga spremaj, zato bi stapni🤷‍♀️
prije 2 sata
> Lea1995: > Imam Samsung Jet 85 i meni je super, kupili smo ga samo zato što smo bili nezadovoljni robotskim usisavačem, a imali smo jedan od navodno najboljih na tržištu. > Baterija mu doduše ne drži satima, ali imajte na umu da mi doma usisavamo neke dijelove stana i po 2-3 puta jer imamo malu djecu pa hrane i mrvica zna biti posvuda, zato ga punimo svaki dan. Zadovoljni smo kako čisti i parkete i tepihe, ima više razina pa možete prilagoditi snagu ovisno o potrebama. Ne čini mi se kao da mu je usisna snaga slabija nakon nekoliko mjeseci korištenja kao što je bio slučaj s ostalim usisavačima koje smo dosad imali. > Spremnik mu se lako čisti, nije glasan kad usisavate, čak ni na najjačoj postavci. > Inače je predviđeno da na zid pričvrstite njegov stalak na kojem se ujedno i puni, nama to baš i nije bila opcija pa moramo paziti gdje ga ostavljamo, gornji dio u koji ide baterija je dosta težak pa ako nije dobro naslonjen, pada. Meni je prije prvog korištenja pao i napukla je plastika koja drži bateriju na mjestu, nije baš najkvalitetnija. Iz tog razloga gledam Miele triflex hx1 na kojem taj tezi dio di je baterija i spremnik mozete pomicat i premjestit ga dolje sto mi se cini prakticno i plus to za razliku od Dysona i Samsunga moze samostalno stajati kad trebate nesto npr. pomaknuti tokom usisavanja🔝
prije 2 sata
> Lu_Baj: > > sanjaurban: > > Ja sam odustala od kupnje štapnog iz dva razloga- svi su mi teški i to stalno punjenje bi me izluđivalo, ni mobitel ne uspijem napunit na vrijeme. Malo sam guglala i zaključila da im s vremenom slabi usisna snaga. Kolegica ima dyson i sad je morala zamijeniti filter, koštao je 65 eura. Probala sam izložbene primjerke i taj gornji dio koji Lea spominje otežava puno taj cijeli štap, ne bi mi se to dalo vukljati po stanu. Tako da sam kupila normalan, s vrećicom. > To isto sam i ja zakljucila, ali meni se vise neda svaki dan vadit usisavac iz ormara, pa daj ustekaj pa ga vuci sa sobom pa ga spremaj, zato bi stapni🤷‍♀️ Ne vadim niš iz ormara, usisavač mi je dovoljno lijep da stoji u prostoru nasred kuće jer ga koristim non-stop, ja sam u potkrovlju, sve mi je onako malo nakoso, daleko od klasičnog i minimalističkog, tako da su mi praktična rješenja najvažnija. Čovječe, pa nemam ni ormar gdje ga mogu pospremit jer je odjeća u svim mogućim ormarima 8-)
prije 58 minuta