Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Moguća prevara

Pozdrav, u ponedjeljak sam uplatio sam ovoj korisnici: https://mojekrpice.hr/vikunstek-115655 novce na racun za tenisice Adidas Samba, normalna komunikacija je bila, tipicna je li dostupno, zadnja cijena, saljete li tiskom i sve uredno odgovoreno, vidio ima 140 povratnih, znaci nije od jucer na krpicama, i od trenutka kad sam uplatio nema odgovora, zadnji je bio u ponedjeljak kad sam pitao je li sjelo na racun i da mi se posalje sifra paketa od tisak kad ih posalje, medutim nakon toga ne odgovara na pitanja, eto vec skoro 5 dana nista od odgovora, ima li netko iskustva s njom ili je to hakiran profil i zrtva sam prevare?
prije 2 dana, 15:39
Na koje ste ime / prezime uplatili? Mozda ima fb / instagram profil..
prije 2 dana, 16:07
Martina Pandurević je ime racuna. Ostavljam malu mogucnost da se mozda ne moze javiti, da je nesto iskrsnulo, ali na pitanje je li sjelo na racun, mi je odgovoreno: "nisam jos provjerila" u ponedjeljak i to je zadnja interakcija.
prije 2 dana, 16:18
Prevara Povratne su stare bar 2-3 godine A taj je profil hakiran
prije 2 dana, 16:32
> kozmetika88: > Prevara > Povratne su stare bar 2-3 godine > A taj je profil hakiran Pogledajte joj povratne "o kupcu" - ima od ove godine i iz 2023.
prije 2 dana, 16:40
Toga sam se i bojao, doduse vidio sam da je kao kupac imala povratne i u 2023-oj. A jbg. I sto sad mogu napraviti? Da barem drugi ne nasjednu, jer znam da novce ne mogu dobiti nazad.
prije 2 dana, 16:43
Ma nisu sad sve prevarantice hakirane, najbolje se izvlačiti na to. I nedavno je bila jedna tema s prevarom gdje se prodavačica izvlači na hakirani profil, a imala je dva profila istog imena, samo razmak je bio dodan - Frida_1990 i Frida1990. Koja je vjerojatnost da su oba hakirana? https://mojekrpice.hr/forum/t/283005/nova-prevara
prije 2 dana, 16:57
I meni cudno, jer su odgovori bili normalni, nije mirisalo na neku hakiranost i slicno.
prije 2 dana, 17:07
Pišite curama s kojima je surađivala, možda imaju njezin email, mobitel, zamolite da joj pošalju poruku. Ako joj je profil hakiran onda ne može ući u njega.. Ako dobije poruku, javit će se. Ako uđe na forum može pročitati temu pa će znati s kim je surađivala, ako se ne može ulogirati zna da se ne može ulogirati. Nemam pojma, da sad su prevarantice dobile dobar odgovor- ništa nisam mogla, ne mogu ući u profil. Pa čovječe, dođeš na forum i izložiš problem, ako si poštenih namjera. I stvar se riješi vrlo brzo. I da, tri hit stvari su na profilu..
prije 2 dana, 17:57
> ValerijaDM: > Ma nisu sad sve prevarantice hakirane, najbolje se izvlačiti na to. I nedavno je bila jedna tema s prevarom gdje se prodavačica izvlači na hakirani profil, a imala je dva profila istog imena, samo razmak je bio dodan - Frida_1990 i Frida1990. Koja je vjerojatnost da su oba hakirana? > https://mojekrpice.hr/forum/t/283005/nova-prevara Da, situacija je prilicno cudna; da je prvi Frida1990 profil blokiran i da je bas netko napravio profil Frida_1990 gdje tvrdi da je to novi, a vlasnica kaze da joj je profil ukraden.
prije 2 dana, 18:22
> ValerijaDM: > > kozmetika88: > > Prevara > > Povratne su stare bar 2-3 godine > > A taj je profil hakiran > Pogledajte joj povratne "o kupcu" - ima od ove godine i iz 2023. Ime i prezime na koje je isla uplata je isto kao u nekoliko drugih profila
prije 2 dana, 18:29
Martina Pandurević? Znate li možda nazive drugih profila? Mislim, ako je stvarno opet hakiranje, ovo je postalo strašno. Hoće li stranica konačno uvesti neku verifikaciju ili će se ovo nastaviti? Edit: sad sam našla na drugoj temi: https://mojekrpice.hr/forum/t/282695/nove-prevare?page=20 Dosad su se hakirali neaktivni profili, a profil iz ove teme ima povratnu kao kupac od prije koji mjesec.
prije 2 dana, 19:22
> ValerijaDM: > Hoće li stranica konačno uvesti neku verifikaciju ili će se ovo nastaviti? Neće, tj. već je.. Zapravo im ovo u jednu ruku odlično dođe kao "poguranac" za kupovanje preko krnje ekstenzije di se ubire provizija. Čudi me da već netko od admina nije uletio sa "ovo vam se ne bi dogodilo da ste kliknuli gumb "kupi", a ne kontaktirali prodavača.
prije 1 dan, 20:24
Znaci potvrdjena prevara i na zalost nisam jedini prevaren. :( Mogu li krpice reagirati ili?
prije 1 dan, 20:24
A, zakaj joj nisi ostavio bar negativnu? Ili zamoliš administratora da ju kontaktira i blokira. niš mi nije jasno, ona se logirala danas ...
prije 1 dan, 20:34
1 2