Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Izgubljen paket-Box Now

Upravo mi se desava situacija da su zagubili paket koji mi je poslan preko box now, da li se kome to isto desilo i da li se paket pojavio na kraju? Prodavacica ga je poslala na krivi box u drugi grad, ja sam ih nazvala i preusmjerili su paket u moj grad i nakon sto je 10 dana stajao u krivom paketomatu danas pise da je paket izgubljen Znaci luda sam..
prije 2 dana, 12:59
Najbolje nazvati njihovu sluzbu za korisnike. Ja sam samo imao slucaj kad se onaj pretinac nije otvorio pa su mi oni otvorili preko telefona.
prije 1 dan, 14:23
Ja sam sa poštom imala slučaj..putovao je 12 dana, pisala prigovor..na koncu je isporučen.
prije 1 dan, 17:19
Joj taj boxnow...ja sam imala situaciju kada mi je trebao doći paket s temua i dobila kod za pretinac i sve super kad ono ja otvorim pretinac a unutra nečiji drugi paket... hvala bogu pa pisalo ime i broj čovjeka.. nazvala ga i dogovorili se da mu dam paket kroz par dana kad čovjek bude u mogućnosti.. međutim on nije dobio nikakav kod ni ništa i mog paketa nigdje 🥲 kontaktirala sluzbu za korisnike i uporno mi zena govori da oni nisu krivi i da nije do njih.. nakon 2/3 dana zove neki nepoznati broj da je dostavljac box now i da ima moj paket ja mu rekla da imam drugi nečiji pa reko on će ga preuzeti i predat..
prije 1 dan, 23:10
Evo i meni se desio problem s njima. Slala sam paket za Zagreb i sad provjeravam i piše trenutna lokacija Zadar Hub! Sad sam im poslala upit, nadam se da će ga preusmjeriti gdje treba i da se neće "izgubiti". Edit: korisnička mi javlja da je paket krivo skeniran i da ga preusmjeravaju u Zg.
prije 1 dan, 13:19