Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Pomoć - što raditi na otoku Pašmanu?

Bok! Ovo ljeto smo odlučili provesti na otoku Pašmanu pa me zanima jel možda netko od vas već ljetovao tamo da nam da nekoliko savjeta. Zanima me sve, od plaža, mini izleta, restorana, izlazaka, lijepih lokacija na otoku itd... Ako znate i za Ugljan slobodno recite jer smo mislili jedan dan proći i kroz njega. Znam da nema previše atrakcija i mnogi su mi rekli da je ''dosadno'', ali vjerujem da ima prekrasnu prirodu i da je baš otok za odmor. Tako da svi ljubitelji Pašmana molim vas navalite sa savjetima! Hvala vam :)
prije 2 dana, 15:32
Dosadno? Na otoku? Kako to može biti? Šećite, dišite, prodišite. Skočite u more i polovite meduze, odite u Kukljicu pogledati lijepe kuće, povezite bicikl ili ponesite udobnu odjeću i popnite se na sv. Mihovil na Ugljanu. Iznajmite brod, ima puno malih otočića uokolo i vrlo su blizu. Imate staze uz stare maslinike. Odmarajte, meditirajte, čitajte, fotografirajte, razvucite mrežu za ležanje na dva stabla, skoknite do Zadra usporediti- jel bolja buka i milijun ljudi ili otok...ne znam kakve atrakcije trebate na 38 stupnjeva?
prije 1 dan, 18:29
Hvala na savjetima :) Mislila sam baš na te atrakcije poput vidikovaca, lijepih pogleda, susjednih otočića itd.. Baš ako je netko bio tamo da može reći konkretan savjet, neku interesantnu divlju plažu, gdje je najbolje šetati, na koji je otok najbolje otići. Bili smo i u Zadru i svim okolnim gradovima, također ćemo i ovo ljeto isto, ali smo na listu dodali i Pašman baš zbog tog odmora od buke i milijun ljudi. Nismo predugo tamo i nemamo previše vremena istraživati baš cijeli otok samostalno pa smo si na ovaj način mislili olakšati.
prije 1 dan, 19:00
Znate kako je to s preporukama..dobit ćete 10 različitih plaža, 8 restorana i 5 vidikovaca pa ćete samo juriti od jedne točke do druge. Bolje vam je to malo vremena koje imate posvetiti sebi i odmoru, da se pred vama ukaže nešto zanimljivo, a ne da vas mi pošaljemo tamo. Eto, u Mulinama vam je replika preše za masline i preradu u ulje iz antike, ako vas zanimaju starine. Mi smo, recimo, krali smokve. Milijun smokava na ničijim ili nečijim imanjima, nitko ih ne bere, propadaju. Finije smokve nismo probali. Ok, ubrali smo 20 smokava, nismo cijelo stablo. Obišla sam i Ugljan i Pašman. Tamo imat neki brodić, barčicu, pun pogodak. U restorane ne idem, kafići su mi gubljenje vremena tako da tu nisam od pomoći. Bolje sam se osjećala na Ugljanu, više slobode nekako, nego na Pašmanu....svakako vam želim lijep provod i ugodan odmor :")
prije 1 dan, 19:16
Hvala vama na savjetima i lijepim željama :) vjerujem da ćemo se odmoriti kako god da okrenemo, samo eto da nađemo dva tri mjesta na našoj listi obilazaka, ostalo ćemo u hodu - usputno ovisno o tome kako ćemo se osjećati i što ćemo htjeti!
prije 1 dan, 19:27
Mozete ici na izlet na Kornate , svaki dan brodovi staju u Preku ili Kukljici. Imate super slasticarnu Bubalo u Kalima na Ugljanu. Plaza u Mrljanama na Pašmanu je super jer je plicak, dugacka je i more je jako cisto, samo nemojte vaditi skoljke! Jako puno turista to radi :| Odlicna je ako imate djecu. Tamo vam je i kafic tik do mora. Kao sto je Sanja rekla ima dosta zanimljivih otocica u okolici.
prije 1 dan, 20:07
Odlično! Hvala vam puno na pomoći :)
prije 1 sat