Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Kontaktirati administratora

Jeste li kad kontaktirale administratora za neki problem ? Koliko ste čekale odgovor ? Jel ima neke pomoći od njega ?
2021 08 19
Ja sam kontaktirala, malo dulje čekala, Dan dva Svaka čast meni pomoglo Zahvala adminki
2021 08 19
Hvala Vam puno na odgovoru. Vjerujem da je adminka u gužvi i nije uvijek na raspolaganju. Da ce se javiti i riješiti situaciju. Drago mi je da Vam je pomogla. 😊
2021 08 19
Ja sam cekala 5-6 dana😂
2021 08 19
Bitno da ju dočekamo 😄 i bitno da se riješi. Vjerujem da joj se život ne vrti oko krpica. Kao meni koja nemam život 🤣
2021 08 19
Zašto je ta ocjena neosnovana? Ja se obično više vodim veličinama posebno kod brendova koji su mi poznati, ne uzimam cm i mjerim se...Vi ste dužni staviti u oglas veličinu koja je naznačena na odjeći, a onda možete staviti u napomenu da je haljina veća ili manja od toga i dodati točne mjere.
2021 08 19
> karlashop: > Bitno da ju dočekamo 😄 i bitno da se riješi. Vjerujem da joj se život ne vrti oko krpica. Kao meni koja nemam život 🤣 🤣🤣🤣
2021 08 19
Pozdrav kako prijaviti ili blokirati lazni profil na mojim krpicama koji trazi slike starih najlonki gacica i grudnjaka ,,tu se odma moze razumjeti o cemu se radi ,
2021 08 20
Prijavit možda adminu? Ne znam. Ali otvorit će novi. Obrišite poruku. Ignorirajte. ☺️
2021 08 20
Da li negdje postoji lista administratora? Ne mogu naći, a jedan oglas mi stalno nestaje. Pročitala sam sva pravila i ne kršim ih. Javila sam se adminu i odgovor je bio da administratorice brišu oglase koji krše pravila. Htjela bih pokušati dokučiti što točno radim krivo.
2021 08 23
Slika s interneta ? Krivi Tagovi ?
2021 08 23
Sad vidim da nije to. Ne znam dozvoljava li se prodaja naših uradaka ? Ako vi izrađujete nakit. Možda to ?
2021 08 23
> karlashop: > Slika s interneta ? > Krivi Tagovi ? Tagovi su sigurno točni. Slika jest ista kao i ona koju koristim na instagramu, ali sve slike koje koristim su i na mom instagramu budući da su stvari vlastita izrada. Zamolila sam i admina za ime administratorice, ali ime koje sam dobila me vodi na ono "site can't be reached". U originalnoj poruci sam poslala sliku koju koristim i objasnila to da sve radim sama tako da koristim iste slike - pošto su moje slike.U novoj poruci mi je rečeno da, ako je to slika koju sam postavila, to se računa kao slika s interneta. Ne vidim kako je to logično, ako ni jedna druga slika nije problematična. Jedina razlika je što je na toj slici model, a na drugima krojačka lutka. Jedino što mi pada na pamet je da u oglas napišem da su slike vlastite?
2021 08 23
Tako i meni, vec 3x mi je uklonjen oglas da nudim usluge sminkanja > FairyWorkshop: > Da li negdje postoji lista administratora? Ne mogu naći, a jedan oglas mi stalno nestaje. Pročitala sam sva pravila i ne kršim ih. Javila sam se adminu i odgovor je bio da administratorice brišu oglase koji krše pravila. Htjela bih pokušati dokučiti što točno radim krivo.
2021 08 24
> AntonelaKrizic: > Tako i meni, vec 3x mi je uklonjen oglas da nudim usluge sminkanja > > FairyWorkshop: > > Da li negdje postoji lista administratora? Ne mogu naći, a jedan oglas mi stalno nestaje. Pročitala sam sva pravila i ne kršim ih. Javila sam se adminu i odgovor je bio da administratorice brišu oglase koji krše pravila. Htjela bih pokušati dokučiti što točno radim krivo. mislim da usluge nisu dozvoljene.
2021 08 26