Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Što se dešava sa današnjim ženama ?

Upoznao sam veoma lijepu curu. Znamo se oko 12 mjeseci. Odmah mi se svidjela. Da li sam se ja njoj svidio teško je reći. Ponekad je bila veoma srdačna, fino me pozdravljala sa osmjehom, par puta je prva prišla i počela da priča sa mnom, pitala me o mom životu, čime se bavim. Stalno se igrala sa kosom ili je namještala kad sam ja u njenoj blizini (čuo sam i čitao da cure to rade kad im se neki momak sviđa). A onda odjednom promjena, sve suprotno, jedva da mi kaže dobar dan, prođe pored mene i uopće me ne pogleda kao da sam zid, kad je nešto pitam odgovara mi suzdržano sa 2 ili 3 riječi kao da moli Boga da se što prije maknem od nje. Na kraju je našla dečka.Taj njen dečko je inače mršav, slab, umjetnik, bavi se crtanjem i slikarstvom, ne voli nogomet, sve samo ne pravi muškarac. Ne kažem da je čovjek ružan ali realno ja sam za njega tigar, idem u teretanu, imam 185 cm, 105 kg. Ne mogu vjerovati da je izabrala njega umjesto mene. Ja bi razumio da me pobijedio neki baja koji je jači od mene, ali ovako me malo sramota da izgubim od takvog skakavca i da mi on pred nosom uzme žensku. To je kao da Dinamo ili Hajduk u kupu ispadnu od trećeligaškog kluba. Ja ne znam što je današnjim ženama. Imaju li one oči, uši, mozak ? Ni novac joj ne može biti izgovor jer ga on ima jednako koliko i ja, znači malo. Tako da stvarno ne znam što ona vidi na njemu.
2021 10 07
Kad tako razmišljate, ja bih isto odabrala umjetnika, a ne vas. Iako...najiskrenije...ovaj post je definitivno napisala žena i izmišljen je. Da nas malo naživcira. 105 kg? Jel žive vage? Pa još štošta nam je važno osim vaše teretane.....
2021 10 07
nisu sve zene plitke kokoske koje vole nabildane debile.
2021 10 07
> Ivancic12: > nisu sve zene plitke kokoske koje vole nabildane debile. potpisujem. Meni je moj dragi najljepsi i najbolji, a nije nikakav maneken ni pun love. A ovo je il pisala zena koja se želi pohvalit kako nije sponzoruša, ili klinac od 14 godina. toplo se nadam da je neka zajebancija, al u slučaju da nije, evo dobronamjeran savjet Prestani na ljude gledat tako s visoka i površno. Možda je u tome problem. Žena je odabrala onoga koj joj se sviđao, po svojim kriterijima, i ti vrijeđaš i njega i nju na forumu? Jako nezrelo ponašanje.
2021 10 08
Profinjen i razrađen trol. Svaka čast za trud. Lol. :)
2021 10 08
Nije sve u mišičima..a nije sve ni u silikonima i botoksu. Važnija je osobnost i ljudskost...ako pričamo na duge staze.... Ako pričate samo o flertu...onda je to druga priča..
2021 10 08
> sanjaurban: > Kad tako razmišljate, ja bih isto odabrala umjetnika, a ne vas. Iako...najiskrenije...ovaj post je definitivno napisala žena i izmišljen je. Da nas malo naživcira. 105 kg? Jel žive vage? Pa još štošta nam je važno osim vaše teretane..... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
2021 10 08
Ne kaže se za ludu: "Um caruje, snaga klade valja." Ja mrzim aka Rambo tipove koji od mišića ne mogu spustit ruke, stoje pred ogledalom dulje od prosječne četveročlane obitelji, žene su im samo trofeji i najvažnije im je jel Hajduk ili Dinamo osvojio kup. x-)
2021 10 11
Jbt izabrala bi prije vibrator nego ovakvog napuhanka.Cuj to on ide u teretanu..nekada je bolje uložiti u mozak nego u tijelo..
2021 10 29
> Rambo1: > Upoznao sam veoma lijepu curu. Znamo se oko 12 mjeseci. Odmah mi se svidjela. Da li sam se ja njoj svidio teško je reći. Ponekad je bila veoma srdačna, fino me pozdravljala sa osmjehom, par puta je prva prišla i počela da priča sa mnom, pitala me o mom životu, čime se bavim. Stalno se igrala sa kosom ili je namještala kad sam ja u njenoj blizini (čuo sam i čitao da cure to rade kad im se neki momak sviđa). A onda odjednom promjena, sve suprotno, jedva da mi kaže dobar dan, prođe pored mene i uopće me ne pogleda kao da sam zid, kad je nešto pitam odgovara mi suzdržano sa 2 ili 3 riječi kao da moli Boga da se što prije maknem od nje. Na kraju je našla dečka.Taj njen dečko je inače mršav, slab, umjetnik, bavi se crtanjem i slikarstvom, ne voli nogomet, sve samo ne pravi muškarac. Ne kažem da je čovjek ružan ali realno ja sam za njega tigar, idem u teretanu, imam 185 cm, 105 kg. Ne mogu vjerovati da je izabrala njega umjesto mene. Ja bi razumio da me pobijedio neki baja koji je jači od mene, ali ovako me malo sramota da izgubim od takvog skakavca i da mi on pred nosom uzme žensku. To je kao da Dinamo ili Hajduk u kupu ispadnu od trećeligaškog kluba. Ja ne znam što je današnjim ženama. Imaju li one oči, uši, mozak ? Ni novac joj ne može biti izgovor jer ga on ima jednako koliko i ja, znači malo. Tako da stvarno ne znam što ona vidi na njemu. Ovo neka zaj...ili ovaj stvarno postoji i tako misli i jos se pita sta je sa zenskama'?
2021 10 29
Glas za teretanu
2021 12 15
> Lela277: > Jbt izabrala bi prije vibrator nego ovakvog napuhanka.Cuj to on ide u teretanu..nekada je bolje uložiti u mozak nego u tijelo.. 😂😂😂😂
2022 07 20
> Desinićka: > Glas za teretanu I moj glas za teretanu😊😁
2022 07 20