Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pomoć oko prodaje

Pozdrav svima Krpičarima, novi korisnik ovdje... Slučajno sam naletio na Moje krpice i odlučio, pošto imam odjeće očuvane i malo nošene, nekih odjevnih predmeta nenošenih, a i novac u ovo vrijeme itekako dobro dođe, pa sam napravio profil. Ali nemam baš pomaka, odredio sam cijene ali nema upita, samo je jedan pitao, ali očito je prevarant koji večinu uznemirava i provocira. Imam jakne, hoodice, kratke majice, ma svašta što mi zauzima prostor, a nekom bi dobro došlo. Pitam se da li uopće ima muških profila tu pa da vide moje artikle ili se curama ne sviđa ništa što bi svojima dečkima/muževima predložile 😄🙂 Ako koga zanima nešto, nek se slobodno javi! Hvala i sretno s prodajom! 💪🙂 :)
2022 01 16
Pozz. A gle, svaki pocetak je tezak🤷‍♀️ svima nama malo krene prodaja pa malo stane to ti je tako..ali, kako se kaze svaka roba ima svoga kupca tako da vjerujem da ce se i tebi netko javiti samo trebas biti strpljiv i krenit ce to vec 😉
2022 01 16
Dobrodosao ! :)
2022 01 16
Sretno s prodajom :-)
2022 01 17
Pozdrav i dobrodosao! Savjetujem da prvo prikupite barem 10ak pozitivnih povratnih informacija tako da kupite nesto ili zamijenite ili prodate primopredajom. Svi smo tako poceli. Kupci moraju steci povjerenje, uglavnom nitko ne kupuje na nevideno od prodavaca sa nula ili jednom povratnom jer je nazalost previse prevaranata. Tako da dok ne prikupite pozitivne povratne bojim se da Vam ni prodaja nece krenuti. Sretno i lp!
2022 01 17
Sretno 🥰
2022 02 05
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija