Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Kako do bolje prodaje?

Relativno nedsvno sam pocela stavljati visak odjece i rijetko tko se javio, pa sam htjela pitati sto napraviti po tom pitanju? Kako potaknuti prodaju?
2022 02 10
Bas mi je drago da je netko zapoceo ovu temu, jer sam i sama u istom problemu haha Listala sam vec po forumu nekakve savjete, i jedino sto sam zakljucila je mozda neke stvari poklanjati tako da se skupi i vise povratnih informacija..
2022 02 10
Slazem se, ali racunam ako se rjesavamo krpica koje nisu lose valjda bi trebslo nekako ic... ali tesko
2022 02 10
Iskreno, mislim da je aktivnost na krpicama jako pala pa s time pada i prodaja. Osjeti se velika promjena unazad par mjeseci. Nema više ni pregleda kao prije.. više se uspije prodati na Marketplaceu pa možda da tamo pokušate :)
2022 02 10
Kod mene prodaja nikad ne ide kontinuirano nego bude period od par tjedana kad dosta prodam i onda dođe period od par mjeseci kad nemam niti jedan upit. Uglavnom sam skužila da su mi zara stvari otišle u par dana (valjda cure vole zaru🤷‍♀️) i cipele (imala sam nekoliko gležnjača koje su brzo otišle). Redovno obnavljam oglase i ide po malo,kako kažu svaka roba ima svog kupca.
2022 02 11
Ima nas ovdje jako puno, ponuda je velika, a ima i puno prevara tako da su kupci nepovjerljivi prema profilima s 0 povratnih. Morat ćete za početak nešto kupiti, ili se pokušajte mijenjati, kako bi došli do prvih ocjena. Sretno :)
2022 02 11
Ja sam takodjer tu kojih mjesec i pol,uspjela sam prodati gleznjace i vintage haljinu za koju nisam dobila povratnu,jer je mama kupovala za kcer ne za sebe,pa je valjda smatrala da netreba.🙄🤷‍♀️ I prodala sam jednu haljinu,ali van krpica. Vise su za zamjene neke curke,ali tu smo da nesto prodamo tj da se rijesimo viska,i kolko vidim stvarno se ne pretjeruje s cijenama,takodjer i ja pokusavam biti fer,i neke stvarcice prodajem daleko ispod cijene. Jos smo malo tu,do eura,pa cemo vidjet sta bude.
2022 02 11
Da slazem se. Ja sam tu od 5 mjeseca i uspjela sam prodati jedne cizmice... imala sam dosta ponuda ali po mom misljenju to je sve bila roba koja ne vrijedi zamjene jer je bila sva stara
2022 02 11
Bilo je zadnje vrijeme dosta prevara s profila 0 ili nešto sitno tako da ima vjerojatno i toga nepovjerenje, ali kako se kaže svaki početak je težak, u početku kupujte tako sam i ja nešto kupila, nešto skuplje dala u bescijenje što i danas kod dogovora ako mi je cilj nešto prodati dam puno jeftinije spustim cijenu i tako malo po malo doće na svoje, a kad jednom žene steknu povjerenje, meni se uvijek dosta njih javi sa kojima sam imala bezbroj suradnji i to su mi najljepše suradnje jer smo postale već prijateljice., nije sve tu crno kako se ponekad misli kad čitamo o prevarama, dogodi se ali što ćemo zato u početku nemojte ići na skupe artikle, jer polazim od sebe baš za torbu od 500-600 kn nebih išla u suradnju sa 0 mada ni to nije garancija, malo po malo doće na svoje, kako je netko rekao ide pa stane i tako opet., ali svi imamo i život izvan krpica pa je to ok. :D :D :D Malo strpljenja i sretno. :D
2022 02 11
Dosta je loša prodaja i onoga što je prije išlo, dječja robica je bila meni ok dugo vremena. Ali sve stalo. Ja sam primorana poklanjat jer moram hitno prazniti ormare. I to što poklanjam bez uvjeta kupnje samo uz plaćanje poštarine mi bolje išlo na Njuškalu nego ovdje. Čekam žene da se jave po 5 dana da su u platile poštarinu. Za 30 ili 50 kn poštarine napunim 2 L paketa robice i to im teško platiti. Ugl. Pokušajte sa zamjenama skupiti koju povratnu, jer meni još jedino zamjene idu zadnja 2 mjeseca.
2022 02 11
Kod mene 2-3 mjeseca nema upita i onda u tjedan dana prodam 4-5 stvari, stvarno nema pravila 😄
2022 02 11
Ja sam uglavnom zadovoljna, pokraj MK prodajem i putem fba, cijene su mi dosta okej (poklanjam 3. najjeftiniji artikl po zelji) tako da moram prodati 4 stvarcice da bi si kupila jednu... :)
2022 02 11
Ako imate facebook učlanite se u grupe za prodaju, nekad bolje ide tamo nego ovdje
2022 02 11
> Valentina1965: > Kod mene 2-3 mjeseca nema upita i onda u tjedan dana prodam 4-5 stvari, stvarno nema pravila 😄 Kod mene ista stvar ali od promjene kategorija na krpicama vidim pad prometa za 70% u odnosu na prošlu godinu.
2022 02 11
Nema pravila, ja sam tu od 2012, kupovala san, prodavala, poklanjala.. bila sam aktivna, vise robe oglasavala itd... Najtezi je pocetak, jer svi mi najprije pogledamo povratne, ima dosta prevara, preprodaja,nerealnih cijena.. Treba ulozit vremena za dobre fotografije, stavit realne cijene, biti pristupacna i ljubazna, oglasit aukcije mozda,ili neki pokloncic uz kupnju. A i stvar je u sreci,nekad u jednom danu znam prodat par artikla,nekad mjesecima nista
2022 02 11
1 2 3 4