Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Feature ili bug?

![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/d78566aa78bebead0bd06b9f501edc46.jpg) Donedavno sam svaki put nakon slanja paketa kupcu linkala praćenje, sad su svi linkovi zabranjeni. Koja je svrha, zaštita korisnika? Ako je ipak dopisivanje dopušteno, ne vidim razloga da linkovi ne budu, baren u običnom tekst formatu. Stranicu ne koriste djeca, ako kupuju i prodaju, ljudi valjda znaju na što klikaju. Ovako kad želim nekom poslati link moram odvajati i onda još taj netko brisati razmake. Nepotrebni featuri otežavaju upotrebu stranice
2022 03 01
Meni je jednostavnije slikati br posiljke i poslati kupcu Ili ako mi ostave mail,dobiju obavjest odmah Zbog onih divljih tema na forumu svaki dan,svi linkovi su blokirani Sad barem mozemo slike normalno ucitati
2022 03 01
Pa zapravo ja ne razumijem kad mi netko pošalje sliku ibana ili koda ili podataka za uplatu, zar nije lakše sastaviti poruku pa copy/pasteat te podatke svaki put kad vas netko to traži? Ovako jedva vidim te sitne podatke sa slike, potrošim puno više vremena i puno je veća šansa da fulam koje slovo ili broj i lakše je sve te podatke unijeti copy/pasteom, pošaljem kod u poruci i super. Žao mi je da linkovi još ne rade, ima li nade kad će?
2022 03 02
Evo moram se priključiti temi i požaliti :D dva dana sam pokušavala poslati podatke za slanje tiskom jednoj djevojci i poruka nije prolazila, da bih na kraju shvatila da je to zbog toga što i mail adresu prepoznaje kao link :s To je dosta nezgodno.
2022 03 04
Odvojite svaku "riječ" u mail adresi s razmakom. Napomenite da ide bez razmaka kod pisanja obrasca na tisku. Tako će proć. Jest nezgodno, ali kao što je netko rekao, bolje tako copy/paste nego screen shot pa nešto fulat s podacima.
2022 03 04
Dada, jesam tako na kraju, ali dok sam skužila da je u tome problem, prošla su dva dana 😂
2022 03 06
Feature u pokušaju suzbijanja spam računa, ali se prebacio na broj telefona za WP sad kad više ne može slati adrese. :s
2022 03 08