Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Zatvoren Tisak

Jel vam se desilo kada da ste poslali paket a Tisak na koji je trebao stići je zatvoren? Što onda?
2022 04 01
Onda ga ostave kod najbližeg tome koji je zatvoren, bar je tako bilo u mom slučaju
2022 04 01
> FashionFrique: > Onda ga ostave kod najbližeg tome koji je zatvoren, bar je tako bilo u mom slučaju A čovječe 😒 ovaj je trebao doći jučer ali još nije.. i danas kad sam zvala mi je čovjek reko kao da će se tisak "vjerojatno" otvoriti u ponedjeljak, makar nije djelovao baš uvjerljivo.. a dostavit u najbliži, I nije bas blizu 🙄 ništa, nadam se da će se stvarno otvoriti u ponedjeljak
2022 04 01
Meni je tako samo jednom bilo, nisu me ni obavijestili. Na statusu je bilo da je stigao na odredišni Tisak, a tamo ga nije bilo kad sam došla. Inače taj Tisak ne radi vikendom, pa su poslali na drugi najbliži, ali to su tek na moje pozive službi Tiska išli provjeravati pa utvrđivati, uglavnom cijela zavrzlama ispala.. Da nisam reagirala vratio bi se paket pošiljatelju. Tek nakon nekoliko dana došla sam do svog paketa jer je taj drugi Tisak vratio paket u skladište obzirom oni nisu odredišni Tisak, ma cirkus..
2022 04 01
> Jasna2709: > Meni je tako samo jednom bilo, nisu me ni obavijestili. Na statusu je bilo da je stigao na odredišni Tisak, a tamo ga nije bilo kad sam došla. Inače taj Tisak ne radi vikendom, pa su poslali na drugi najbliži, ali to su tek na moje pozive službi Tiska išli provjeravati pa utvrđivati, uglavnom cijela zavrzlama ispala.. Da nisam reagirala vratio bi se paket pošiljatelju. Tek nakon nekoliko dana došla sam do svog paketa jer je taj drugi Tisak vratio paket u skladište obzirom oni nisu odredišni Tisak, ma cirkus.. Na mom piše od jučer da je u dolasku...stvarno su postali i oni nesigurni u zadnje vrijeme. Kao da ne mogu staviti obavijest privremeno zatvoreno, pa kad online ispunjavas, ne prolazis kroz sve ovo.. a da ne govorim šta su počeli raditi kak se njima da, malo jutro, malo popodne.
2022 04 01
Ajme, to je izgleda posvuda tako, inače su tiskovi uvijek radili točno kako je napisano online, a sad zbrda-zdola...svaki tjedan drugo radno vrijeme. Da ne govorimo o "ranim" zatvaranjima petkom, samo zato jer je petak pa bi išli doma, kontroliraju li oni svoje zaposlenike?
2022 04 01
> embrace: > Ajme, to je izgleda posvuda tako, inače su tiskovi uvijek radili točno kako je napisano online, a sad zbrda-zdola...svaki tjedan drugo radno vrijeme. > Da ne govorimo o "ranim" zatvaranjima petkom, samo zato jer je petak pa bi išli doma, kontroliraju li oni svoje zaposlenike? Da, katastrofa! Hvale se podigni paket u vrijeme koje ti odgovara,a na kraju moraš kumit i molit da otvore tisak da ga možeš pokupiti 🤦‍♀️ još to radno vrijeme do 13h... pa kak da ljudi koji rade jutro, stignu pokupiti paket..
2022 04 01
Kao da ne znate da im fali ljudi. Zašto se uvijek treba iskaljavati na prodavačici koja je, uglavnom, ni kriva ni dužna Moj tisak je prošlo ljeto imao jednu tetu koja je onda znala otići doma na ručak i vratiti se popodne, strašno. Članica obitelji isto radi na tisku, njih su dvije, svaka u svojoj smjeni, ako se jedna razboli moraju zatvoriti lokal u drugoj smjeni, kad je jedna na godišnjem isto prilagode vrijeme, osim ako uspiju naći nekog studenta za zamjenu. Ako tisak radi do 13, jednostavno ne odaberem taj nego neki veći koji radi do navečer. Jasno da ljudima iz manjih gradova nije tako lako, ali nemojte odmah suditi prodavačicama, kako bi mogla ugasiti sustav petkom ranije i da je nitko ne primijeti?
2022 04 04
> TinTina987: > Kao da ne znate da im fali ljudi. Zašto se uvijek treba iskaljavati na prodavačici koja je, uglavnom, ni kriva ni dužna > Moj tisak je prošlo ljeto imao jednu tetu koja je onda znala otići doma na ručak i vratiti se popodne, strašno. Članica obitelji isto radi na tisku, njih su dvije, svaka u svojoj smjeni, ako se jedna razboli moraju zatvoriti lokal u drugoj smjeni, kad je jedna na godišnjem isto prilagode vrijeme, osim ako uspiju naći nekog studenta za zamjenu. > Ako tisak radi do 13, jednostavno ne odaberem taj nego neki veći koji radi do navečer. Jasno da ljudima iz manjih gradova nije tako lako, ali nemojte odmah suditi prodavačicama, kako bi mogla ugasiti sustav petkom ranije i da je nitko ne primijeti? Ne znam da sam igdje prozvala prodavačicu.😂 post je za cjelokupan sustav Tiska kojem se u zadnje vrijeme često potkradaju greške, a šaljem već 10 godina valjda s njima. Što se tiče prodavačica, ima ih s kojima sam dobra i ima onih ljubomornih valjda, koje uvijek izmisle zašto mi ne mogu poslati paket. Al kod njih sam se i prestala trudit ic dok imam izbora. Što se tiče RV, u svom krugu imam 7 kioska, I svako malo neki ne radi, i ok je da ne radi, i da fali ljudi. Ali nije ok da ne stave obavijest privremeno zatvoreno,radimo samo jutarnju smjenu itd. Dalje u dubioze nebih, jer svima se dešavaju greške, ali mislim da je najmanja stvar staviti obavijest, da kupac zna hoće li pristati na tu uslugu ili ne.
2022 04 04