Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Ima li smisla?

Prodavačima bi trebalo biti u interesu da svoj komad odjece prodaju,pa ne razumijem ima li smisla slati upite osobama koje ne vode brigu o tome i ne prijavljuju se tjednima,mjesecima na "Krpicama". Čekam odgovore danima....pa kad,i ako budu se javile nisam sigurna kako postupiti.Tip sam koji želi sad i želi odmah.... Kakva su vaša iskustva?
2022 10 18
Ja cekam i cekam, vecinom ne dobivam odgovore u zadnje vrijeme, ali strpljen spasen, neke curke se jave za dva, tri tjedna.
2022 10 18
Evo iskreno i iz osobnog iskustva, prije par godinama mi se činilo da su krpice potpuno zamrle i nisam se prijavljivala niti bih se sjetila provjeriti poruke, osim kad mi dođe obavijest na mail da mi je netko poslao poruku. Ali znam da neki put ta obavijest mailom ni ne dođe... Imala sam cijeli ormar stvari koje prodajem, a ništa nije išlo i jednostavno više nisam mogla to sve doma držati tako da sam to podijelila i napravila ''pauzu''. Tako da vjerujem da ako se netko nije jako dugo prijavljivao vjerojatno je odustao od prodaje ili je podijelio stvari, netko je možda i zaboravio potpuno da ima postavljene oglase i tako. Potražite kod nekog drugog, ne isplati se slati poruke onima koji se nisu jako dugo prijavljivali :)
2022 10 18
Uffff dobro pitanje. Evo ja sam danas dobila odgovor prodavačice na upit za čizmice koji sam poslala prije mjesec dana, ja sam naravno u međuvremenu kupila druge čizmice i više mi njezine nisu potrebne. Smatram da osobe koje nisu u stanju odvojiti 5 minuta u danu koji traje 24 sata da provjere imaju li upita ne trebaju ovdje ni prodavati. U koliko osoba zna da je neće biti dugo vremena najbolje da makne artikle ili napiše u opis profila da je ne bude neko vrijeme i tako uštedi i sebi i kupcima vrijeme i živce. Na kraju krajeva i butici kada ne rade ostavljaju obavijest da prodavaonica neće raditi u određenom periodu zbog nekog razloga. To je neki odraz poštovanja. Zaista ne znam koji je uzrok takvih dešavanja jer kao što ste i sami rekli kupcu je u cilju prodati artikl odnosno barem bi trebalo biti.
2022 10 18
Da,dobro ste rekle sve.
2022 10 19
Prijavim se uglavnom svaki dan i pogledam poruke , ali nekad kroz vikend se ne prijavljujem pogotovo dok imam ispunjen vikend pa ni ne stignem . Jedno vrijeme sam se javljala samo kad sam dobila poruku , jednostavno su djeca bila mala i nisam imala toliko vremena , ali nikad nije prošlo vise od tjedan dana od prijave .
2022 10 19
Ja sam tako na opis profila napisala da me nema do Tad i Tad. Al eto, svašta ima. Ja svaki dan dođem i forum pogleda, a kamoli ne poruke
2022 10 19
Ja isto čekam na odgovore :( naaaadam se da će se curke javiti :)
2022 10 19
Ja bih produžila dalje gdje se žene javljaju., nikog ja nebih čekala tjedan dana da mi se javi bilo je takvih slučajeva, ali kad se javi nakon 10 dana tada mi više to nije to, jer si razmišljam koliko će joj trebati da pošalje pa produžim dalje., jednostavno više nemam povjerenja u takve suradnje to je natezanje a ne suradnja. :s
2022 10 20
Evo, ja baš imam u tijeku sličnu situaciju, u kojoj ne znam kako da postupim. Prije 6 dana sam poslala upit za čizme za curicu, bile su oglašene na 130 kn, i zamolila dodatnu sliku tih čizama i još jednih na profilu. Cura se odmah javila sa slikama. Zahvalila sam i rekla kako imam namjeru kupiti jedne od tih svojih čizama, čim se curica odluči. Idući dan javljam, hoću crvene. Prodavačica pošalje poruku da uplatim 150 kn plus troškove slanja i svoje podatke za uplatu. Ja odgovorim otkud 150 kn, pa jučer su bile 130 kn. I zaista, u međuvremenu je povisila cijenu. Odonda se, već 4 dana, ne prijavljuje. Pitam se što bi bilo i da sam uplatila novce.
2022 10 20
Ja si uvijek kažem, ako mi članica portala ne odgovara, to je znak da mi ne treba taj i taj odjevni predmet 🤣
2022 10 25
> Rose007: > Ja si uvijek kažem, ako mi članica portala ne odgovara, to je znak da mi ne treba taj i taj odjevni predmet 🤣 Pametno :D
2022 10 28
Ako netko zeli kupovati, ja svima odgovaram 😂😂😂
2022 10 29
javite se meni, stalno provjeravam i na sve odgovaram :)))
2022 10 29
Meni je jedna korisnica nakon deset mjeseci odgovorila na upit sa "prodano je, sorry". I zaboravila sam da htjela kupiti taj artikl 😂😂
2022 11 05