Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Dali obavijest o poruci stize bez da je clanica ulogirana?

Cure, zanima me dali članice koje nisu par mjeseci na forumu dobivaju obavijesti o porukama? Nesto si jako želim kupiti i povremeno pošaljem ooruku curana. Meni npr nekada stigne poruka tek kad se ulogiram.
2022 11 14
Meni je notifikacija na mail stizala bez obzira jesam li se ulogiravala na stranicu. Jedino sam primjetila da unazad nekih tjedan dana stranica dosta šteka, pogotovo u neko određeno vrijeme kad ju puno ljudi koristi, primjerice vikendom ili radnim danom navečer.
2022 11 14
Meni uvijek dolazi kao standardna mail poruka obavijesti bez obzira da li sam ili nisam ulogirana.Sigurna sam da to ni nema veze jedno s drugim. Moguće je samo ako one više nemaju aktivan račun (iz više razloga)onda im ni ne dolazi obavijest...npr u slučaju ako su obrisale ili uklonile tu mail adresu
2022 11 14
Menu zna doći poruka bez da dobijem obavijest, pa kad uđem u razgovore vidim novu poruku. A, cesto kad me trazi da se ulogiram, onda kad stisnem logiraj se stignu mi poruke. Mislila sam možda im zato ne stizu, nije da su davno bile na stranici, mjesec, dva, ah, strpljen-spašen. (ciao mare😁😁)
2022 11 14
A meni na mail adresu dolazi obavijest i na mobitelu blinka lampica u boji po mojoj želji tako da odmah stiže odgovor s moje strane ako sam na internet stranici. Nema poveznice sa stranicom krpica. Naravno,to sam sama uredila u postavkama 😏🍀
2022 11 14
Nisam znala za tu opciju...
2022 11 14
Ta lampica ovisi o mobitelu i to se može za svaku aplikaciju urediti.Ja konkretno mogu rec za nove i zadnje modele Samsung S serija da su to izbacili,imali su ih samo do S 9 serije(jako davno)a ovi novi nemaju. Za druge marke mob ne znam. Znači to ovisi(lampice) o mogućnosti,vrsti i postavkama određenog mobitela a nema veze s vašim pitanjem Znači odgovor je ako imate uključene notifikacije obavijesti za mail uključene onda ćete dobivati obavijesti...kao i za ostale app....to morate sami provjeriti u postavkama obavijesti(a tu vam uz zvuk,jačinu i ostalo što možete postaviti vidite odmah da li imate mogućnost lampica) A ove korisnice ako tako dugo nisu na Krpicama onda mislim da više ni nemaju namjeru dolazit pa bolje da te stvari zaboravite....
2022 11 14
Ja sam relativno nova i prvih cca mjesec dana mi je dolazila mail poruka, a u zadnje vrijeme sve obavijesti s krpica mi odlaze u spam :O Kliknula sam da je siguran pošiljatelj i dalje ih šalje u spam hehe Sad ili provjerim spam folder ili se ulogiram direktno na krpice :)
2022 11 15
Nemam ja "lampicu", a norifikacije tj obavjesti imam namjestene kako za sto. Velim samo, cudno mi je da nekada uopće ne dobijem obavijest o poruci, a kad otvorim razgovore nađem novu poruku, tek kasnije mi stigne obavijest, isto tako, iako se ne umaram zasto, nekada se nemoram ulogiravat danima, a nekada ne 5 puta dnevno trazi da se ulogiram ako zelim ući u svoj profil. A, nekada kad se ulogiram tek tada stigne poruka, zato sam to i pitala, dali možda nekome ne stizu poruke zbog toga sto nisu ulogirani. Moj mobitel je takav da nemam lampicu nego kada upalim ekram stigne obavijest o mailu, cudno, ali ništa strasno..
2022 11 15