Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Bojanje kose nakon kane

Pozdrav svima, već par godina bojam kosu kanom i to mi je malo dosadilo, pa sam razmišljala da je obojam normalnom bojom, što nisam nikad još. Malo sam pretraživala po internetu i pročitala da to nije preporučljivo jer bi nijansa kose mogla ispasti neočekivana (čak i zelena), što me poprilično obeshrabrilo. Jeste li vi kad bojale kosu nakon korištenja kane, i koliko dugo ste čekale nakon kaniranja?
2022 12 17
Meni je kana generalno super, ali ne treba očekivati da će vam nijansa kose biti kao kad bojate "normalnom" bojom jer ni nema puno izbora osim smeđe/crvenkaste, a rezultat ovisi o vašoj prirodnoj boji. Ja je već godinama koristim i počela sam se kanirati jer imam dosta tanku kosu i nisam je htjela isušivati bojom, a vlasi su mi nakon kaniranja osjetno čvršće. Što se tiče sijedih, ja koristim crvenu kanu i sijede vlasi mi poprime svjetliju (narančastiju) boju u odnosu na moju prirodnu smeđu kosu, ali ih nemam puno pa mi to ne smeta. Nisam sigurna kako je sa tamnijom/smeđom kanom, pretpostavljam da je manja razlika... Kaniram se jednom u mjesec-dva i zadovoljna sam koliko mi drži... Minus mi je to što mi je malo naporno za apliciranje, pošto je to prah koji se pomiješa s vodom dok se ne dobije masa nalik blatu pa bude dosta prljavo :) I miris nije baš ugodan, što meni osobno ne smeta previše, ali se osjeti prilikom prvih nekoliko pranja..
2022 12 18
Ako imate puno sijedih može vam biti dosta narančasto.
2022 12 18
Pozdrav, kana je super jer je na prirodnoj bazi i ne šteti toliko kosin kao klasične boje. Kao netko tko ima frizerku u kući i tko istražuje dosta o takvim stvarima savjetujem Vam da se ne bojate prije nego li ošišate kosu koja je bojena kanom inače će Vam kao što ste i sami rekli ispasti drugačije boje (zelene, narančaste, šarene). Dok ošišate kosu i dođete do Vaše prirodne onda možete razmišljati o farbanju u drugu boju. Sretno. 😊
2023 01 01