Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pošta-nije isporučena pošiljka

Pozdrav! Oduvijek šaljem poštom jer tisak nemam u blizini. Situacija mi je takva, žena mi je uplatila 700kn za dva ruksaka. 2.1.šalje svekrva paket i još nije isporučen... Jako mi je neugodno. Kažu na pošti da je paket 4.1. stigao u Zageb i dalje ništa. Pravdaju se da imaju veliki obujam pošiljki i da imaju problem sa isporukama. Ja sam tek danas dobila paket koji je 2.1.isto stigao u Zg, te je odande proslijeđen tek u petak (danas stigao). Upravo sam predala prigovor pošti. Imate li slična iskustva? Savjeti dobrodošli. Imam potvrdu o slanju.
2023 01 16
Pošta je standardno troma, nesposobna i neorganizirana, a trenutno je i pojačano zatrpana zbog gomile paketa s rasprodaja pa se kupilica jednostavno mora strpiti. Meni su u sortirnici 4 paketa s Nexta i stoje tamo već deset dana. Budući da su apsolutno nesposobni i duplo toliko besramni, prigovor će vam riješiti na način da pričekaju da paket bude dostavljen i onda vam poslati mail kako su utvrdili da je paket dostavljen. Nemaju dara za dostavu pošte, ali su masivno talentirani za isticanje očitog <3 Ako želite ubrzati dostavu morate na pošti raditi potražni. To nije isto što i prigovor. Ali i to će vam riješiti nogom i pričekati da vam dođe na vrata pa onda poslati mail da su paket uspješno dostavili. Svaki put kad imam posla s njima sjetim se one ceterum censeo...
2023 01 16
Gužva je, ak je nisu probušili, zgazili ili ukrali, stići će. Ona 3 dana roka- zanemarite. To je u idealnim vremenima koja sada to nisu. Meni odgovaraju da- čekam. Ne stignu ni upisivati u sustav za praćenje pošiljke. Za moju stoji da je samo odaslana, a u korisničkoj službi imaju podatak da je stigla u Zg. Strpljen-spašen.
2023 01 16
Još uvijek ništa. Ispunjen prigovor i potražnica. Vratit ću novac kupilici jer nemam više snage ni za šta.
2023 01 25