Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Genetsko testiranje

Drage žene koje niste iz ZG, ali ste nekada trebale preko svoje opće bolnice vaditi krv i da ide u KBC Zagreb... Dakle trebam učiniti genetsko testiranje, no u općoj bolnici Dubrovnik već 2 tjedna ni u koje ure ne mogu dobiti na telefon biokemijski laboratorij (tu su mi savjetovali da zovem jer se navodno tu vadi krv za to) . Na recepciji ne znaju zašto, meni se iskreno nikako neda sama s bebom i bez auta šlapat do bolnice - pa vas molim tko zna zovem li uopće ispravno? Odnosno jeli se i u vašem gradu vadi krv na odjelu biokemijskog laboratorija ili možda da probam dom zdravlja zvati?
2023 04 03
Moj sin je prošle godine morao ići na genetsko testiranje zbog sumnje na rijetku genetsku bolest. Morao je ići iz Rijeke u Zagreb, u klinički bolnički centar Sveti Duh. Tamo je dao uzorak sline, a ne krvi.
2023 04 03
Gita, na Svetom Duhu to rade? Uh. Ja sam se interesirala na Rebru, gdje me je uputio endokrinolog. Rekli su da tamo to ne rade pa sam bila skroz zbunjena i odustala od svega...
2023 05 09
Meni je strašno kako je moguće (a stalno se događa u našem zdravstvu) da nam u centru gdje se nešto ne obavlja ne kažu gdje se to može obaviti ,:( . Morate, naravno, imati uputnicu svog liječnika i naručiti se telefonski. obzirom da smo i mi danima nazivali i nitko nam se nije javljao, prijateljica koja živi u Zagrebu otišla je tamo fizički da bi nas naručila :( Moguće je da se za različite genske bolesti uzimanje genskih uzoraka obavlja u različitim kliničkim centrima u Zagrebu, to stvarno ne znam, ali to mora znati vaš liječnik. Sretno!
2023 05 10
Ja sam se na kraju preko susjede koja u laboratoriju pere epruvete uspjela uvaliti za to njihovo dva puta u mjesecu slanje krvi za Zagreb za genetsko testiranje. Eto nakon par mjeseci upita, potraga i zivkanja za ikakve informacije o tome što sam trebala ovako sam došla do riješenja 🤷 Dakle moje dame užas evo, najbolje vam je imati ovako nekoga na bilo kojem odjelu radeći bilo što u vama najbližoj bolničkoj ustanovi, da učini to za vas... sretno nam svima i za budućnost ❤️ meni je apsurd da tete na recepciji nemaju osnovne informacije gdje to uopće treba zvati za naručiti se kao prvo, a kao drugo onda pokušati i telefonski doći do nekoga zaduženog za naručivanje... - dodatna informacija za sve koji nemaju dopunsko zdravstveno osiguranje: vađenje krvi platila sam nešto malo više od 6 ipo eura, a genetsko testiranje 100 eura (i to jer sam imala barem zdravstveno osiguranje kao nezaposlena osoba, inače i bez zdravstvenog osiguranja račun je bio ako se ne varam 500 eura)
2023 09 22