Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Kvaliteta tenisica

Već neko vrijeme gledam na about you snižene tenisice tipa marke Tamaris, Dockers by Gerli. Neki modeli su sniženi sa 59.99 na 29.99 €. Nisam imala prilike biti u doticaju s tom markom pa me zanima je li tko naručivao? Je li ok kvaliteta? Mislim, ako su zaista bile 60 eura - nisu bile ni jeftine pa se nadam da ipak nešto i valjaju. Ovdje po oglasima slabo pronalazim te marke. Pa ako išta znate, pišite mi.
2023 04 28
Online nisam naručivala, ali kupila sam bila i sebi i mami niske gležnjače Tamaris i OK su. Udobne za nošenje, dobre za održavanje i nisu se raspale nakon par nošenja. Tenisice njihove nisam imala. Za ovaj drugi brend Dockers by Gerli sam čula, ali sam totalno neupoznata, pa pratim temu. :)
2023 04 28
Isto nisam naručivala,ali imam Tamaris visoke starke. Uzela sam ih za posao,radim smjene od 12 sati i vrh su mi što se tiče udobnosti. Međutim,đon se relativno brzo istrošio,a on je šuplji..,tj ima one kao pregrade.
2023 04 28
Više tih Dockers modela mi se sviđaju, ali dajem samo primjer ovih tipa tenisica gležnjača kao na slici. Dostupne su još u dvije boje. Fora mi izgledaju, ali kažem opet, ne znam ništa o tom proizvođaču niti isplati li se zaista. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e378db37da6c3400faeab4ec5d2460e8.jpg)
2023 04 28
Iskreno meni je prilikom online kupovine jako bitno jesu li tenisice dodatno i ušivene u džonu, da nisu samo naljepljene, jer toliko puta bih išla riskirati na kvalitetu da bi se od par nošenja već blago odljepile u dijelu gdje završavaju prsti i ide stopalo. Možda puno ljudi nije razmišljalo o tome, tako da evo nadam se da će nekome i ovo vrijediti 😊 između ostalog, slabo sam upoznata sa bilo kakvim imenima, to mi je manje bitno od samog izgleda i ovoga što sam navela, tako da zaista ne znam taj brand. I da, kada god sam ikada uzimala obuću sa factcoola ostala sam oduševljena, njihova mi obuća stvarno traje po par sezona, sad ne znam što se njihovih konstantnih sniženja tiče jeli to uopće istina, ali kod njih sam nekako uvijek sigurna u kvalitetu.
2023 04 29
Tamaris vam je odličan brend, online ili ne online. Udobne, kvalitetno izrađene. . . Ime ipak nešto znači ;)
2023 04 29
Tamaris, Ara, Dockers, Rieker, Remonte, Gabor, Ecco- to je meni sve odlično. Trenutno imam jedne Tamaris gležnjače, mekane, udobne, lagane...cijena je superpovoljna!!
2023 04 29
Tamaris je top. Pogotovo štikle. Generalno, najudobnije štikle. Dockers mi je OK, ali definitivno ne kao Tamaris.
2023 04 29
> jackrussel: > Tamaris je top. > Pogotovo štikle. > Generalno, najudobnije štikle. > Dockers mi je OK, ali definitivno ne kao Tamaris. Dosad sam kupila samo Tamaris gležnjače, pa stoga hvala na preporuci za štikle. Dobro je znati gdje tražiti, jer udobnost viskoih peta mi je jako bitna.
2023 04 29
Žene hvala vam na mišljenju i preporukama. Mislila sam da se više nitko neće javiti na temu 😊 Ovo sa džonom ako je ušiveno... znate što, nekad i zaboravim pogledati na to, gledam prvo model pa cijenu i primami me ako je neki ludi popust 🤦‍♀️ Tako da mi je to dobar savjet, odnosno podsjetnik. Sviđaju mi se modeli i Marco Tozzi tenisica.
2023 04 30
Kad već vidim spomenuti brend Marco Tozzi, moram pitati ima li tko iskustva s njihovim modelima. Jesu li veličine realne? Kvaliteta?
2023 04 30
Tamaris preporučam, ovu drugu marku ne znam.
2023 05 01
> ivana985: > Kad već vidim spomenuti brend Marco Tozzi, moram pitati ima li tko iskustva s njihovim modelima. Jesu li veličine realne? Kvaliteta? To i mene zanima. Što više gledam njihove modele to mi se sve više sviđaju. 8-) Ja naručila jedne Dockerisice pa ako koga zanima kakvi su mi dojmovi kad stignu i kad ih prošetam - javim na temu.
2023 05 03
Ako tko prati temu, evo mojih dojmova. Naručila sam jedne Dockers roze niske tenisice, snižene sa 50 na 22 eur. Cijena im se svako malo mijenja. Nisam nešto oduševljena, već mi se na jednoj počelo guliti kod jezika. Ne znam jesu sve takve, ali ako su zaista bile 50 eura, ne vrijede onda toliko. S time da ih ne nosim ni svaki dan od tih desetak dana otkako su došle. Ovako su mekane i udobne, ali ne djeluju mi čvrsto, umjetna koža mi djeluje slabašno. Bolje su mi bile Graceland tenisice iz Deichmana ako bi usporedili po istoj cijeni. Nadam se da će se još netko javiti i sa svojim dojmovima 😊
2023 05 22