Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Guralica ili tricikl za djecu

U razmišljanju sam što kupiti za poklon pa molim pomoć od mama koje su upoznate s navedenom temom. Znači, želja mi je kupiti guralicu za dijete od 1 godine pa nadalje. Ne u smislu one baby guralice koje dijete samo gura, već kao autić kojeg može gurati roditelj. Poželjno je da oko sjedala ima onu zaštitnu pregradu koja se može skinuti kad dijete bude stabilnije. Ili tricikl? Ali istraživala sam po nekim stranicama, čitala iskustva... I uglavnom za triciklom djeca nisu oduševljena i namijenjeni su većinom za dob od tri godine, često se na nekim modelima i pedale ne mogu skinuti. Cjenovni rang koji mislim izdvojiti je do nekih 70-80 eura. Može li se naći neki pristojni i kvalitetni autić guralica za tu lovu i na što trebam obratiti pozornost prilikom kupnje? Može preporuka gdje ste to vi kupile za mališane ili ako ste dobili na poklon,koji imate i koliko ste zadovoljni s kvalitetom?
2023 05 03
I da unaprijed ne objašnjam zašto baš taj poklon od svih mogućih poklona - zato jer je to hajmo reći jedna veća stvar za koju mislim da može dobro doći djetetu za provesti vrijeme vani i možda može duže poslužiti za igru. Ne bih htjela kupiti razne neke plišance ili odjeću, mislim da bi se s tom guralicom puno više beba razveselila. :")
2023 05 03
Super ideja! Jako korisno za dijete, a i za roditelja koji neće morati tegliti kolica vamo tamo već će dijete samo nešto raditi sa nogicama. Nema smisla da kupujete novo, dijete će ga brzo prerasti. Imate sigurno preko nj u s k a la rabljenih za male novce, a i preko f e j s grupa, također. Ima Vam i ona grupa Sharing is Caring pa možete i tamo pitati, ljudi znaju poklanjati kuhinje, frižidere, odjeću, hranu, našlo bi se i biciklića. :") Operete ga i date. Tako sam si ja preko ovog portala riješila guralicu, žena mi ju rastavila i poslala preko pošte. Ja prišarafila, oprala pod tušem i sin mi ga je vozao 2 godine najmanje. Postepeno skidala male pedalice, pa ogradicu i tako...
2023 05 03
Definitivno Smart Trike :-) Mislim da se dijete moze voziti vec od 12mj pa do 3 godine (i na dalje) kada samo pocne pedalati. U pocetku vi gurate a kasnije kako raste skidate dodatke prema potrebama i dobi. Kupila za prvu curku, izvozala se. Docekalo drugu curku, izvozala se. Na kraju smo ga poklonili dalje. Kolica nisu uopce htjele koristiti. Takoder smo kupili kumovima za poklon isti kao naš, rekli su da im je to najbolja stvar koju su imali za dijete. Neuništiv je. Imate skupe verzije ali i povoljnije. Evo jedan za primjer, sada je na akciji 74€ ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f7336648fdfe3bb96c30b557342bc972.jpg)
2023 05 03
Hvala vam puno na preporukama. Malllaaaa hvala na savjetu, malo mi je nezgodno što se ja u sve to ne razumijem pa ne bih kupovala rabljeno, možda nešto nedostaje ili nije ispravno. Kad bih imala guralicu od nekog provjerenog poznatog pa da znam u kakvom je stanju, onda bih mogla ponuditi pa ako žele... Zacrtala sam si da to bude poklon od srca, neka bude novo, a ostale potrepštine ako budu trebali, odlučit će sami ako im paše rabljeno.
2023 05 04
:")
2023 05 05
Nisam kupovala smart trike jer se djeca lome dok spavaju i cini mi se bezveze, ali smo kupili guralicu (toboze najskuplju) na koju ide dodatak sipka koja sluzi roditeljima da voze dijete. Vec godinu i po se voza na tome i malac je prezadovoljan, tako da sam ja vise za kvalitetniju guralicu autic nego smart trike
2023 05 12
> Aaandreaaa: > Nisam kupovala smart trike jer se djeca lome dok spavaju i cini mi se bezveze, ali smo kupili guralicu (toboze najskuplju) na koju ide dodatak sipka koja sluzi roditeljima da voze dijete. Vec godinu i po se voza na tome i malac je prezadovoljan, tako da sam ja vise za kvalitetniju guralicu autic nego smart trike Hvala na prijedlogu. I mislim da ćemo ipak uzeti autić, ako ima još i opcije koje sviraju, to bi bilo super.
2023 05 14