Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

Liječnički pregled

Moram na liječnički pregled za novi posao, a imam dijagnozu depresija i pijem antidepresiv. Na pozvrdi mi od liječnika piše dijagnoza. Hoću li na medicini rada imati problema kod prolaska? Ako netko ima iskustva molim pomoć
2023 11 17
> Hana2019: > Moram na liječnički pregled za novi posao, a imam dijagnozu depresija i pijem antidepresiv. Na pozvrdi mi od liječnika piše dijagnoza. Hoću li na medicini rada imati problema kod prolaska? Ako netko ima iskustva molim pomoć ne znam odgovor na pitanje, no ako Vam ovdje nitko ne odgovori, probajte pitanje postaviti na Reddit-u, npr. na podtemi r/hrvatska, r/croatia ili r/askcroatia. Tamo je puno ljudi aktivno i vjerujem da bi odgovor brzo dobili :)
2023 11 18
Mislim da to ne bi trebao biti problem, pogotovo samim time sto Vam je dijagnosticirana i primate terapiju :)
2023 11 18
Pozdrav. Medicina rada će Vam izdati potvrdu imate li ili nemaze prepreka za rad na radnom mjestu. Npr., u mom slučaju svake godine radim liječnički zbog rada j zoni ionizirajućeg zračenja. Nakon svih pretraga, dođem kod dr na med rada, on pogleda i napiše potvrdu koja ide poslodavcu na kojoj piše kako nema prepreka/kontraindikacija ja rad j zoni ionizirajućeg zračenja. Na toj potvrdi se ne spominju niti Vaše dijagnoze niti lijekovi, osim ako utječu na prirodu posla. Npr, želite postati profesionalni vozač, a imate dijagnosticiranu epilepsiju i propisani su Vam antiepileptici.
2023 11 18