Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Postoji li opcija blokiranja clana

Pozz, često mi se dogodi da zaboravim na neugodno iskustvo suradnje s nekim na krpicama i ne prepoznam odmah tko se javio i voljela bih nekako označiti privatno ili blokirati za sebe takve osobe bez prijave. Npr često me neke krpicarke zavlače , dopisuju se po 10 dana da bi odustale na kraju. Pa iako nije došlo do nikakve konkretne prevare , ne želim vise s takvim ljudima imat posla. Postoji li neko rješenje za to?
2023 11 20
Ne, samo ignoriranje
2023 11 20
Na žalost - ne. Možda da pokušate zapisivati takve profile u neku svoju bilježnicu pa kad dođete do suradnje s nekim novim, provjerite je li taj profil na vašoj listi.
2023 11 20
Bilo bi super kada bi to postojalo.
2023 11 20
Da, neku bilježnicu ću morati pripremiti. Ma bas nedostaje neki blok ili čisto da znaju da su na bloku.. idealno da ne mogu gledati ni oglase ni slati poruke. Pogotovo kad te neko izvrijeđa i komentira ti oglase, a sam se javi. Bas ne razumijem ljude i njihov bonton. Hvala na odgovorima!
2023 11 20
> petra1703: > Pozz, često mi se dogodi da zaboravim na neugodno iskustvo suradnje s nekim na krpicama i ne prepoznam odmah tko se javilo i voljela bih nekako označiti privatno ili blokirati za sebe takve osobe bez prijave ? Npr često me neke krpicarka zavlače , dopisuju se po 10 dana da bi odustale na kraju. Pa iako nije došlo do nikakve konkretne prevare , ne želim vise s takvim ljudima imat posla. Postoji li neko rješenje za to? Za uzimanje podataka i ne uplaćivanje, odnosno zavlačenje, smijete ostaviti neutralnu povratnu recenziju, pa neka Vam to bude vrsta evidencije.
2023 11 20
Ne možete zbog zavlačenja blokirati. Nažalost.
2023 11 20