Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Iskustva s operaterima (kućni internet)

Pozdrav! Trenutno sam na (pre)očajnom Tcom kućnom internetu koji svakodnevno ima smetnje i prekide, užasno je spor, a u večernjim satima ga skoro i nema koliko je loš. Da ne pričam da čim padne jači pljusak ili sunce previše grije, internet odluči na godišnji. Sukladno tome mijenjam operatera, ali s obzirom da ni jedan nije savršen, tražim onaj manje lošiji od drugih :') Dakle, zanimaju me iskustva (najbolji omjer cijene i kvalitete) s kućnim internetom drugih operatera, prvenstveno Telemach pokućni (slobodno i koji naputak kako funkcionira jer nisam 100% sigurna) i A1 optika. Stalno gledam te ponude, ali jednostavno ne znam za koji se odlučiti. Hvala na svim preporukama/recenzijama.
2023 11 21
Imam "T-com" kućni internet i okej je. Rijetko kad imamo smetnje, ako se i dogode sve se brzo riješi. Do duše, ja sam u samom centru grada, a poslovnica "T-com-a" je u susjednoj zgradi. Možda da pokušate s pokučnim internetom kod njih. Što se tiče "Telemacha", na njihovoj mreži je prava lutrija dobiti signal, ako ste izvan grada, iako imanju sad neke superiorne ponude. Za A1 ne znam što bih Vam rekla, meni je osobno skup. U svakom slučaju sretno u odabiru.
2023 11 21
Pa trebala bi mi što kvalitetnija veza jer radim dosta na internetu i skidam i uploadam veće datoteke jer se bavim dizajnom i ovaj Tcom je stvarno nemoguć. Uspoređivajući ponude, ne znam uopće što bi uzela jer je sve skupo, a kvaliteta je na svakom upitna. Pa nekako pokušavam naći neku sredinu. Ne bi bilo ni naodmet da nekad i odgledam neki film bez prekida :s
2023 11 22
A1 isto dosta los, cim je losije vrijeme internet se gasi
2023 11 22
Terrakom optik za 200kn flat internet, tv kabelska i flat fiksni telefon :) imam neku srednju brzinu, ima i brže, ali onda je nešto i skuplja tarifa....i ako dogovarate pretplatu s njima obavezno prvo preko telefona sve dogovorite,pa tek onda da vam šalju na mail ugovor jer kao novi pretplatnik možete dogovoriti neki popust koji možda nećete imati ako samo kliknete na ponude preko web stranice.
2023 11 23