Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Deo - savijet

Drage žene i mame koje ste na sebi primijetile velike tjelesne promjene ulaskom u novu dekadu života ili nakon poroda... Ukratko rodila sam sa 28, prva čak i dobra promjena koja mi je ostala je onaj 'psečji njuh' , ali sam s time primjetila i ogromne druge tjelesne promjene. Ne tako fizički vidljive. Naime koža mi je postala gušter suha - ok s time sam se uspjela izboriti, odnosno pronašla nove proizvode koji mi odgovaraju i za lice i ruke, tijelo i stopala... Kosu sam evo izgleda isto tako napokon shvatila nakon 2 godine i vraća mi se na onu prelijepu kakvu sam imala. Nokti su mi perfektni, nikad bolji 💅 Ali moje žene... Vonj... Pa ne znam više što da radim i isprobam... Nemojte mi govoriti peri se češće jer se perem jednako redovno i temeljito - ali jednostavno ne mogu si pronaći normalnu zaštitu za vonj znoja ispod pazuha od ispod eura pa do ne znam kojeg eura... Nedavno sam negdje bila vidjela ili pročitala da je normalno čovjeku svake otprilike dekade prirodno da se mijenja taj tjelesni miris odakle ćemo svi jednoga dana doći do onoga prepoznatljivog 'bakin ormar mirisa'... Dakle što se pazuha tiče... Koje su vaše solucije? Koji su vama dovoljno dobri da se ne uvonjate nakon malo znojenja?
2024 02 28
Nemam taj problem, ali sam cula da je glikolna kiselina dobra, pa malo proguglajte
2024 02 28
Hvala, već ste puno pomogli ❤️
2024 02 28
ja tvrdim da je dosta toga u prehrani, ali nitko mi ne vjeruje pa neću iznositi detalje
2024 02 28
> sanjaurban: > ja tvrdim da je dosta toga u prehrani, ali nitko mi ne vjeruje pa neću iznositi detalje Ja bih vas svejedno zamolila za savjet, jer zaista se trudim što se prehrane tiče. Volim začine, volim kokosovo ulje, volim voće i povrće, volim se držati što zdravije i sa žitaricama, ne preferiram meso i pogotovo mesne prerađevine... Čak sam obični bijeli šećer zamjenila šećerom kokosovog cvijeta, a opet ga jedino koristim za kavu... Čini mi se da sam negdje isto tako vidjela da fenugreek jako pomaže u mijenjanju tjelesnog mirisa kada se konzumira kao čaj?
2024 02 28
> plantonximus: > > sanjaurban: > > ja tvrdim da je dosta toga u prehrani, ali nitko mi ne vjeruje pa neću iznositi detalje > Ja bih vas svejedno zamolila za savjet, jer zaista se trudim što se prehrane tiče. Volim začine, volim kokosovo ulje, volim voće i povrće, volim se držati što zdravije i sa žitaricama, ne preferiram meso i pogotovo mesne prerađevine... Čak sam obični bijeli šećer zamjenila šećerom kokosovog cvijeta, a opet ga jedino koristim za kavu... > Čini mi se da sam negdje isto tako vidjela da fenugreek jako pomaže u mijenjanju tjelesnog mirisa kada se konzumira kao čaj? Pa to je to, što više biljki, što manje prerađevina, izbaciti bojila i konzervanse te bilo kakve dodatke, ubaciti brašna koja nisu bijela, izbjegavati sve što se lijepi za crijeva (nutella), kolači zdraviji s prirodnim sastojcima (mrkva, jabuka, zobene, orasi) da se namiri potreba za slatkim ako postoji, skroz izbaciti: meso, pohano, prženo u dubokom ulju. Meni to djeluje, naučila sam se maknuti od stresova i više me ništa ne moža stresirati, to je čitav proces rada na sebi, vježbanje obavezno svaki dan, ne zatvarati pore raznim dezodoranima, tada će biti još gore. Ne znam za taj čaj, nisam to probala..
2024 02 28
Evo, ja nemam pojma što pomaže ili ne pomaže, sklona sam vjerovati da je do prehrane, ali ja povremeno do često jedem smeće (al vježbam dosta) no ipak sam se uspjela spasiti smrada. Nakon dugo vremena našla sam dezodoran koji mi paše (vichy), a dok sam koristila ove druge jeftinije povremeno sam se "dezinficirala" ispod pazuha alkoholom. bilo čistim, bilo onim dezinfekcijskim stvarima za kožu. bedasto mi je reć, ali pomagalo mi je. Ne tvrdim da je zdravo i pametno! :)
2024 02 29
Moje dame puno vam hvala ❤️ od svake od vas po nešto novo za probati. Krećem odmah danas!
2024 02 29
Nisam još rodila, ali budem za 3 tjedna. U biti inače se ne znojim, jedino dlanovi i stopala, ali jedno ljeto na poslu počela sam se znojiti ispod pazuha uz odvratan smrad. Znala sam promijeniti i po 4 radne majice, parfemi, dezodorans, pa čak sam prala pazuhe pod pauzom. U biti taj period nisam bila pod stresom. Međutim u razgovoru s doktoricom rekla mi je kako je vjerojatno posljedica prijašnjih stresova koje sam doživjela, a nisam ih procesuirala. To sve je trajalo oko 2 mjeseca. Kasnije sam si priuštila relaksaciju, masažu, malo da opustim misli i više tako nešto nisam doživjela.
2024 02 29
> Rina_07: > Nisam još rodila, ali budem za 3 tjedna. U biti inače se ne znojim, jedino dlanovi i stopala, ali jedno ljeto na poslu počela sam se znojiti ispod pazuha uz odvratan smrad. Znala sam promijeniti i po 4 radne majice, parfemi, dezodorans, pa čak sam prala pazuhe pod pauzom. U biti taj period nisam bila pod stresom. Međutim u razgovoru s doktoricom rekla mi je kako je vjerojatno posljedica prijašnjih stresova koje sam doživjela, a nisam ih procesuirala. To sve je trajalo oko 2 mjeseca. Kasnije sam si priuštila relaksaciju, masažu, malo da opustim misli i više tako nešto nisam doživjela. Sretno, da prođe sve uredno vama i bebačici 🥰 Nisam ni ja neki znojač osim dlanova, stopala i eto pazuha, a ovo sa stresom definitivno ima smisla... Stres nam je najveći neprijatelj u svakoj zoni... Stavila sam se i tu tek odnedavno da se što manje sekiram oko svijeta, i iako nije lako ipak uspijevam biti bolja, smirenija... 💪 Uz Božju pomoć -> lijepo koliko mi se dama uključilo u temu, nadam se da ćemo ovime još nekome biti od pomoći ❤️
2024 02 29
Javite jel vam sto pomoglo 🙂
2024 03 05