Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pomoc oko prodaje - Savet Admina ili Clanica koje su upucene

Pozdrav svima, ovde sam trenutno iskljucivo kao kupac jer sam iz Srbije pa nisam postavljala stvari za prodaju. Imam nalog na mojekrpice rs, sa dosta povratnih. Razmisljam da ubacim ovde neke predmete na prodaju, korigovala bih cenu istih da bude ok sa postarinom (ne znam koliko je iz Srbije, ali ja placam 16 eur kad porucujem odavde). Uglavnom, ne znam da li je dozvoljeno da postavim predmete koje imam na svom profilu na srpskim krpicama, zbog pravila sajta vezano za fotografije (ne smeju biti sa drugih sajtova, IG i slicno). Pa ako neko zna da li je dozvoljeno ili eventualno Admin vidi temu pa mi odgovori, bilo bi super. Hvala unapred :")
2024 03 20
Najbolje da se javite Adminu. Ako je i dozvoljeno, prodaja će Vam ići slabo baš zbog cijene poštarine, na koju ne možete utjecat.
2024 03 20
Možete postaviti svoje predmete na prodaju, ali je poštarina za izvan EU poprilična pa ne znam koliko ćete uspjeti prodati. I molim, naravno, sve prema pravilima portala.
2024 03 20
Hvala puno na odgovoru 😊 Naravno, upućena sam u pravila ali pregledaću i ovde pravilnik, za slučaj da se nešto razlikuje od srpskih krpica.
2024 03 20
Ali ne možete biti u Biogradu na Moru jer tamo niste, ili?????
2024 03 20
> sanjaurban: > Ali ne možete biti u Biogradu na Moru jer tamo niste, ili????? Pa nemam opciju da stavim Beograd, pa eto, to mesto mi je zvučalo simpatično pa sam njega izabrala sa liste. Ne vidim u čemu je problem, ja sam ovde kupac i uredno platim članicama unapred za predmet i iznos poštarine. Ukoliko odlučim da stavim predmete na prodaju, naravno da ću napisati da se isti šalju iz Srbije i ostale bitne informacije. Ovde ima puno članica sa srpskih krpica, koje i kupuju i prodaju. Sad, kome se koliko isplati zbog poštarine.
2024 03 20
Kužim, mislila sam da se može upisati grad koji se želi, a ne odabirati od ponuđenih. Sretno s prodajom!!
2024 03 20
Hvala 🌸
2024 03 20