Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Paket nije preuzeti

Pozdrav! Danas sam prvi put preuzela paket iz HP paketomata koji mi se vratio jer ga gospođa nije preuzela i platila 1,45 Eura. Gospođa je inače brzo realizirala suradnju: stvarno brz izbor artikala, brz dogovor, tražila isključivo paketomat, platila brzo i od te zadnje poruke ni traga ni glasa od nje. Upozorila sam ju da paket stoji, da će se vratiti, danas poslala opet poruku da je paket kod mene. Koliko vidim od onda se nije ni prijavila na Krpice. I što sad??? Stranica će mi vjerojatno automatski pobrisati artikle označene prodano (odznačiti do dok se gospođa ne javi?)
prije 9 dana, 12:19
pričekajte ju još malo da se javi ...platila vam je ...svašta nam se izdešava u danu pa možemo malo imati razumjevanja ako se ne javi izvjesno vrijeme samo vratite u prodaju imate ispod ikonu...ništa se neće automatski izbrisati
prije 9 dana, 13:07
Uvijek su mi pobrisani proizvodi koji su dulje vrijeme stajali označeni kao prodano. Ja se nadam da će se gospođa javiti, nemam namjere ni raspakirati paket, čeka ju jer naravno, platila je. Ali opet ima si pravo usporediti artikle s izvornim oglasima.
prije 9 dana, 13:29
čudno.. jer neke krpičarke imaju "prodano" već mjesecima i godinama namjero ne brišu rade si marketing
prije 8 dana, 11:23
Možete možda stisnuti ikonicu "prodaj opet" pa staviti na artikl da je rezerviran dok čekate
prije 8 dana, 19:51
> sanjaurban: > Možete možda stisnuti ikonicu "prodaj opet" pa staviti na artikl da je rezerviran dok čekate Odznačila sam "prodano" i dodala "prodano" u naslov. Hvala!
prije 7 dana, 17:34