Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Vratna kraljeznica i gornji dio leđa

Imam osjecaj da mi je sve napeto, vrat ne mogu skroz do kraja okrenut u stranu.. Bol između lopatica.. Kao neka tezina.. Jos uz to imam i vrtoglavice.. Ima li neko iskustva?
prije 9 dana, 19:34
Pokušajte sami sebi svaki dan promasirati taj dio možda s nekim gelom, Deep relief ili tako nešto da se taj dio malo opusti. Ima jedan valjak koji dosta preporučuju fizijatri i stavi se pod leđa da se rastegne gornji dio koji je većini stisnut zbog previše sjedenja i lošeg držanja. Ima ga kupiti u dućanima sa sportskom opremom. Ako nemate valjak, pomaže i debela knjiga. Za vrtoglavice ne znam, ali mogu biti povezane. Meni se uvijek vrti kad se dižem iz čučnja naglo, ali tako mi je oduvijek pa to i ne preispitujem previše. Ako su u pitanju ozbiljne vrtoglavice treba vidjeti s liječnikom. Ako je stanje kompliciranije svakako je za dobrog fizijatra. Oni vrlo brzo mogu detektirati što vam je i na kojem točno dijelu kralježnice.
prije 9 dana, 16:38
Ja sam bila u bolnici zbog vrtoglavice i vratne za koju čekam magnetnu a lumbalna je za operaciju kad odlučim,vrat mi je stalno ukočen i vrti mi se kad legnem i hoću se okrenuti,masaže mi pomognu ali malo pijem skudexe po 2 na dan,totalno nekvalitetan život,na jesen ću lumbalnu operirati
prije 3 dana, 14:39