Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Zmijski češalj

Pozdrav, imam problem s ovim bicima, navodno se narodski naziva "Zmijski cesalj". Naletila sam na prijasnje upise, no zanima me da li je tko imao u posljednje vrijeme doticaj sa njima. U nepuna 2 mj. sam ih 4 ugledala na potezu hodnik-kupaona, sve u nocnim satima. Odmah sam reagirala i zvala deratizaciju, no sinoc sam opet naletila na ovo bice 🙄 ponovo sam kontaktirala deratizaciju, a u meduvremenu bih molila bilo kakav savjet, jer me lagano izluduju. Da napomenem, zivim na 5.katu i u ovom sam stanu 4 godine, te sam razgovarala sa susjedima i oni nemaju problema sa ovim napastima. Do posljednjih 2 mjeseca rijetko da bih nasla malog pauka u stanu, kamoli nesto ovakvo. Unaprijed zahvaljujem! ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/3a98e9019a57a235a8a5885b876cd089.jpg)
prije 23 dana, 15:36
Jel nije to ona ljigava kućna stonoga samo? Imam ih ja doma. Od prije 2-3 godine. Ne znam otkud su se stvorile, ne znam kako ih se riješiti. Nalazim ih svuda, od kupaonice do spavaće sobe. Vrištim kad ih vidim, skačem i plačem :D no, čula sam da su apsolutno bezopasne, čak korisne. Naravno, ako govorimo o istoj bubi.
prije 21 dan, 16:16
> matea_matea: > Jel nije to ona ljigava kućna stonoga samo? Imam ih ja doma. Od prije 2-3 godine. Ne znam otkud su se stvorile, ne znam kako ih se riješiti. Nalazim ih svuda, od kupaonice do spavaće sobe. Vrištim kad ih vidim, skačem i plačem :D no, čula sam da su apsolutno bezopasne, čak korisne. Naravno, ako govorimo o istoj bubi. Joj, nije. Ovo moje je otrovno. Vasa stonoga (ako mislimo na istu) je bezopasna, cak i korisna. Ali svakako se slazem da ih nije ugodno vidjeti.. Vjerojatno ulaze kroz prozor ili neku pukotinu. Mozda da probate sa pitroidom u spreju poprskati sve linije uz zid, lajsne pa cak i same zidove 😂 to bi ih trebalo odbiti, bar na nelo vrijeme... samo imajte na umu da ce prostor trebat dobro prozraciti i neke stvari prije prskanja skloniti
prije 17 dana, 15:58