Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Dokle više lažni profili i “uzvrati mi poruku”

Svaki dan barem 10 poruka istog sadržaja. Zašto admini ne porade na ovome? Zašto se prilikom registracije ne uvede verifikacija bar brojem mobitela ako ne nešto drugo? Ovo je prestrašno! Em što je stranica u startu nepregledna, puna reklama, šteka, još i ovo.
prije 26 dana, 07:27
Kao 🍄 poslije kiše ...
prije 26 dana, 14:36
Ah, šteta što je tako.
prije 26 dana, 14:59
> InesLagancic: > Svaki dan barem 10 poruka istog sadržaja. Zašto admini ne porade na ovome? Zašto se prilikom registracije ne uvede verifikacija bar brojem mobitela ako ne nešto drugo? Ovo je prestrašno! Em što je stranica u startu nepregledna, puna reklama, šteka, još i ovo. Da jednostavno bi se to moglo riješiti a svakim danom ih je sve više.
prije 25 dana, 05:04
Svako jutro po 3 poruke takve, muka mi dođe čim vidim da imam poruku u 3 ujutro na krpicama😂
prije 23 dana, 16:29
I ja sam danas dobila 2 sumnjive poruke, interes za neku robu i da se javim na upisanu adresu (falio znak, to se kao treba dodati u mejlu jer stranica ne dopušta takvu komunikaciju). Sad, šta ja znam, friško sam tu, ako je neki gost pa ne zna drugačije, odgovorila sam mu sa svog mejla, osobnog. Sad mi se čini da nisam trebala.
prije 20 dana, 03:34
> Aleph110: > I ja sam danas dobila 2 sumnjive poruke, interes za neku robu i da se javim na upisanu adresu (falio znak, to se kao treba dodati u mejlu jer stranica ne dopušta takvu komunikaciju). Sad, šta ja znam, friško sam tu, ako je neki gost pa ne zna drugačije, odgovorila sam mu sa svog mejla, osobnog. Sad mi se čini da nisam trebala. Ma to su ovi dosadnjakovici, cim vidim da traze odgovor na mail razgovor premjestam u smece. Steta sto ih ne mozemo blokirati..
prije 18 dana, 21:09
Dok admini ne namjeste da se može prijaviti i otvoriti profil sa samo jedne IP adrese. Ovo je besmisleno.
prije 7 dana, 12:59
Nije to samo tu, ima na marketplaceu od fb-a, na njuskalo tih prevaranta koliko hoces. Ja se danas uopce cudim kad mi se netko javi na oglas, 10 puta provjeram ako je prava osoba lol.
prije 7 dana, 14:12