Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Reklame na MK

Molim vas ako tko ima savjet, prijedlog kako maknuti poljske reklame koje stalno uletavaju? Ili se jednostavno treba pomiriti s cinjenicom da je pretrazivanje artikala postalo nemoguca misija?
prije 10 dana, 22:45
Evo i ja gledam ..nije mi jasno da se ne moze zagasit, kada i ode s ekrana ostane mi u pozadini i vergla. Nemam iskustva s ovom, bas je cudno i iritantno i previse ih je.. Ako tko ima savjet i ja bih bila zahvalna
prije 10 dana, 05:07
Ima taj ADBLOCK, to si instalirate pa preko njega idete na krpice. Neke cure se kunu u to. Meni to ne odgovara jer sam na krpicama na mobu i nemogu normalno pretraživat, al vi probajte...
prije 10 dana, 05:37
Preko kompjutera, Adblock je vrlo učinkovit. Provjereno! :-) Ne znam za preko moba jer ne gledam, prećorava sam za taj mali ekran.
prije 9 dana, 08:26
Navodno je ovaj za samsung odličan...
prije 9 dana, 09:22
Bez Adblokera ne ulazim na krpice,nema sanse Samo je to spas od reklama :)
prije 9 dana, 11:46
> raru10: > Molim vas ako tko ima savjet, prijedlog kako maknuti poljske reklame koje stalno uletavaju? Ili se jednostavno treba pomiriti s cinjenicom da je pretrazivanje artikala postalo nemoguca misija? Ista stvar, pa hvala na savjetima , probaćemo jer kako kažu žene baš iritantno i nastavlja u pozadini i kad se makne. Nekad izgubim zbog toga uopće bilo što objavljivati više posla s micanjem nego s uploadom. Ali me čudi da to nemogu na stranici maknuti. :,'( Reklame su mi toliko postale iritantne da i ono što bih ranije pogledala sad više ništa, tako i TV-u pola sata reklame , pola ono što gledaš, baš svugdje i na svakom mjestu i na njemu ćemo dodatnu opciju, dok reklame traju napraviš puno posla. Previše reklama svugdje , mislim da im to nije reklama već odbijaju ljude, da sve što nije umjereno stvara kontra efekt.
prije 9 dana, 12:49
Je, stvaraju već neku odbojnost polako...
prije 9 dana, 12:58
Evo ja imam AdBlock i svejedno sam odustala od pretraživanja stranice. Mislim da je stranica jako usporila od kad su uveli reklame što me dodatno iritira kao i gospođa koja vergla u pozadini. Pročitala sam monogo loših komentara na stranicu od strane korisnica, kao i preporuka za poboljšanje ali na žalost ne primječujem nekakav pomak na bolje. Kao rezultat svega toga je pad prodaje.
prije 9 dana, 14:30
uBlock Origin kao dobra alternativa. :)
prije 9 dana, 17:58
> ProudMary: > Evo ja imam AdBlock i svejedno sam odustala od pretraživanja stranice. > Mislim da je stranica jako usporila od kad su uveli reklame što me dodatno iritira kao i gospođa koja vergla u pozadini. > Pročitala sam monogo loših komentara na stranicu od strane korisnica, kao i preporuka za poboljšanje ali na žalost ne primječujem nekakav pomak na bolje. Kao rezultat svega toga je pad prodaje. A ona nam i dalje vergla pa vergla pa dokle će , nije mi jasno do koje mjere mogu ići :') :,'(
prije 9 dana, 18:22
Ma ovo je stvarno previse sa ovim reklamama. Cisto maltretiranje nista drugo a moze se rijesiti da se ili rjeđe pojavljuju ili neznam sto ali ovo je bas iznenadjujuce naporno. U postavljanju artikala niti su slike dobre niti daje mogucnost razmaka nista. Pa zasto je ovakva ova stranica. Tesko ju malo dovesti u red? Pa mobitel ce mi se pokvariti koliko ga skljocam tamo vamo. Nestvarno. Trebala sam ovo napisati jer dva artikla dok sam dovela napola u red otisla me volja za ostalima. Davno prije je po mom misljenju bilo puno bolje. I opet velim tekst bez mogucnosti novog reda mi je toliko upitno od odgovornih da to ne dovedu u red nego kao da se idemo otupljivati dublje i dublje. Osobno totalno neprofesionalno
prije 9 dana, 19:08
Je, uspjevala sam ignorirat reklame gore i dolje, al ovo u sredini, al kaj je to, kaj oni prodaju? Ne želim ni znati, baš deprimirajuće, to kaj veliš mare, ma te reklame na telki su mila majka, nekak ih blokiraš u glavi, odeš nekaj napravit.. a,ove nekad ih nemreš ni maknut, klikaš po tom iksiću ko debos... I, meni kao da zablokira mobi ponekad.
prije 9 dana, 05:10
E, žene, ja to nemam...doduše, imam informatičara koji svako malo sjedne na moje računalo, nešto poklika, obriše, pročisti, vidim na desktopu neke ikonice za nešto, šta on radi nemam pojma, ne mogu još i o tom brinut, uglavnom, ja ne znam za reklame, znači može se sve blokirat kako mi se čini. Na mobu sam bila samo nekoliko puta baš kad sam trebala odgovorit, a na cesti sam i sjećam se nekih prozorčića, da, ali isto mi je to sve presitno pa sam uvijek na laptopu..
prije 9 dana, 07:09
E, lako tako🤣🤣🤣
prije 8 dana, 18:07
1 2 3