Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vinted, molim pomoć

Drage krpičarke prodala sam svoj prvi artikal na Vintedu i baš sam uzbuđena. A sada pitanje. Kupac je platio dostavu preko BoxNow, dobila sam kod, i sad me zanima da li ja trebam išta printati jer svi spominju neku naljepnicu? Isto tako me zbunjuje što nemam nikakvu adresu kupilice? Što da napišem na pošiljku? Molim pomoć da se ne obrukam prvi put:)
prije 12 dana, 18:00
Možete samo napisati kod pošiljke i to je to. Dostavljać kad preuzme iz ormarića stavi isprintanu naljepnicu.
prije 12 dana, 19:40
Hvala puno!
prije 12 dana, 05:18
Nikad nisam čula za tu vrstu dostave BoxNow. O čemu se radi. Razmišljam napravit profil na Vintedu, ali ne znam da li je ta dostava dostupna u mom mjestu. Može malo više informacija od onih sa iskustvom.
prije 6 dana, 19:28
Vidite na internetu dali imate u svom mjestu, evo ja sam jučer prvi puta poslala, nije problem, kreiranje slično Tisku samo slijedite upute. Probajte ja sam jučer išla probati jer je žena tako htjela i uspjela, dobro je što kad dobijete taj kod ukucate, možete u bilo koje doba dana ili noći znači 0-24 sata slati, primati a i jeftiniji je. I kod nas je nedavno došao to je nešto novije bar za naša mjesta.
prije 6 dana, 21:06
Gledala sam sad pa Pula odakle ste Vi imaju 3., znači odaberete adresu koja Vam najbolje odgovara, ima sve na internetu lijepo objašnjeno . :)
prije 6 dana, 21:08
> Antea9395: > Nikad nisam čula za tu vrstu dostave BoxNow. O čemu se radi. Razmišljam napravit profil na Vintedu, ali ne znam da li je ta dostava dostupna u mom mjestu. Može malo više informacija od onih sa iskustvom. Zgooglajte boxnow lokator za Vaše mjesto i vidjet će te lokacije. Funkcionira kao i hp-ovi paketomati i još jednostavnije. Preko Vinteda kad kupac odabere boxnow dobijete kod i samo odete do najbližeg paketomata utipkate kod i stavite paketić na koji možete a i ne morate (preporučam da ipak upišete) taj isti kod (ionako ne dobijete podatke o kupcu). Trenutno je na Vintedu do 30 rujna, svaki oblik dostave (boxnow ili hp) besplatan a inače izvan Vinted aplikacije boxnow sad ima akciju na dostavu za male i srednje pakete koji koštaju 1 odnosno 2e. Ništa zahtjevno niti komplicirano, ja za sad imam pozitivna iskustva i preko Vinteda i tu na MK i kao prodavač i kao kupac. Sretno!
prije 6 dana, 21:09
i ja za sada samo pozitivna iskustva sa boxnow-om - preko 30 slanja odrađeno bez greške :)
prije 6 dana, 05:15
Moze li se vidjeti tko nam je lajkao neki artikl?
prije 6 dana, 06:04
> Desinićka: > Moze li se vidjeti tko nam je lajkao neki artikl? mož ako nisu isključili tu opciju, ali to vidite samo na vrhu kada vam dođe kao obavijest. Pritisnete ikonicu zvona da vidite ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/ab99c031c5e10462e8b7064d5f364606.jpg)
prije 6 dana, 06:44
Hvala na odgovoru.
prije 5 dana, 14:35
Opet ja sa pitanjima. Napravila sam profil, izložila nekoliko artikala. Par stvari mi je lajkano, uglavnom iz Poljske. Gdje se dogovaramo za prodaju, da li dobijem neku poruku i kojim jezikom komunicirate? Kako ide plaćanje?
prije 4 dana, 13:43
> Antea9395: > Opet ja sa pitanjima. Napravila sam profil, izložila nekoliko artikala. Par stvari mi je lajkano, uglavnom iz Poljske. Gdje se dogovaramo za prodaju, da li dobijem neku poruku i kojim jezikom komunicirate? Kako ide plaćanje? ako otvorite obavijest o lajkanju možete npr. kupcu poslati ponudu sa nekim extra sniženjem (ili čekate da Vams e netko javi). Mogu se desiti dvije stvari ili dobijete poruku da je netko kupio vaš predmet ili vam se netko javi sa nižom ponudom koju vi možete prihvatiti ili odbiti. čak i ako prihvatite ponudu to ne znači da će kupac zaista i kupiti predmet :)
prije 4 dana, 15:03
sve ide kroz inbox, jako brzo i jednostavno.. oni uplate na vinted a vama nakon što sve bude ok (paket dostavljan, kupac nema prigovora) vama taj saldo sjeda na vaš vinted profil. Odatle te novce možete korisiti za kupnju na vintedu, za dizanje oglasa ili možete sve jednostavno prebaciti na karticu koju ste povezali sa vinted profilom
prije 4 dana, 15:05
ako mi se netko obrati na engleskom i ja nastavljam komunikaciju na engleskom ali nije bitno jer ispod svake rečenice imate opciju "prevedi" pa vam sustav poruku kupca prevede na hrvatski. tako je i njima ako im napišete na hrvatskom, njima sustav prevede na poljski :)
prije 4 dana, 15:06
1 2