Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Biobaza dezodorans

Nakon što mi je prodavačica u bipe preporučila mlijeko za skidanje šminke i čišćenje lica marke biobaza, progooglala sam malo o toj firmi. Kako sam vidila da svi hvale te kreme i ostale proizvode, odlučila sam kupiti to mlijeko i moram dati sveeee pohvaleeeee [:zaljubljen] ništa bolje nisam stavila na lice dugo vremena :) međutim, vidim da imaju dezodoranse.. no, budući da im je to nov proizvod nema baš komentara na internetu o njemu. malo sam skeptična za dezodorans bez ikakvog otrova [:sokiran] pa me zanima je l' koja cura ovdje probala i djeluje li...
2014 10 16
Jesam, imam onaj pure ili tako nešto.. Ugl., ok za svaki dan, al kod intenzivnog znojenja, tipo trening, nije mi baš..
2014 10 16
Ja sam neki njemački dezić kao bez aluminija koristila i fino miriši i nije ovako loš, ali također kod jačeg znojenja nije baš nešto.
2014 10 16
Pobala jesam ali iskreno i nije mi nešto, nema baš neki duži efekt trajanja kao pojedini [:smijesi]
2014 10 16
i mislila sam... hvala na odgovorima [:zaljubljen] a što se tiče krema i ostalih stvarčica, obavezno isprobajte.. odličnooo je [:smije]
2014 10 16
Ja sam bila oduševljena linijom kozmetike BIOBAZA, i mislila sam da je riječ o prirodnim kremicama...i nedavno čitam o mineralnim uljima, parafinu, vazelinu i štetnosti svega toga u kozmetici i pogledam svoje kreme, a svaka stvar od BIOBAZE prepune toga....zapravo je riječ o tim kemijskim kremama u koje se onda eventualno doda neko "prirodno ulje". Bacila sam sve u smeće. Što se tiče dezodoransa, u DM-u sam kupila Neutro Roberts stick s narančastim čepom "0%" (tako se zove jer ima nula parabena, aluminija i slično....a ima sodu bikarbonu). Odličan je.
2014 10 16
inace sam zadovoljna s bio baza kremama :) sto se tice dezica, nisam ga probala, ali sam napravila sama prirodni dezic i bolji mi je od ijednog kupljenog! Istina je da ti niti jedan dezic koji je prirodan ne moze i nece drzati koliko ovi koji su puni svega i svacega, ali se rade onda na namaze 2 puta s prirodnim u danu nego jednom s kemijustinom koje kakvom koja ti niti ne dozvoljava znojenje koje je inace prirodno i zdravo...
2014 10 16
*radije onda namažem
2014 10 16
malo sam napisala zbrda zdola, ali se nadam da cete skuziti kaj sam htjela rec :))
2014 10 16
Nisam probala, al sam čitala da ne valja. Biobaza nije prirodna kozmetika (niti jedan proizvod koji kupite u drogeriji nije prirodan, u najboljem slučaju je organski).
2014 10 16
Ja sam bila full skeptična kad sam pročitala sastav. I, iako ne drži toliko dugo kao ostali dezodoransi, nakon njega mi majce nemaju onaj odvratni miris koji se ponekad javlja nakon što dugo koristim jedan te isti dezodorans. Radim s djecom i puno se znojim, nosim ga na posao pa znam pred kraj dana staviti još malo, ali sam jako ugodno iznenadjena. Cini se isprva da je jak miris ali se za par sati ne osjeti ni miris dezica ni znoja. Probajte, nisu skupi ;)
2015 01 13
Biobaza dezići su zakon :) Inače koristim ljubičasti sa lavandom, no sad imam novi sa Manuka medom i oduševljena sam. Koristim i gel za tuširanje iz iste linije i fantastično hrani kožu zbog čega mi je idealan za hladne dane. Koža je divno mekana.
2015 01 22