Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Propitkivanje, pristojnost i ljepota ...

Nekad bih voljela da nakon dugotrajnih i do detalja ispitanih pojedinosti o nekom artiklu, gospođe i gospođice barem kažu - hvala. (Mada ima izuzetaka kojima sam zbog prethodnog, još više zahvalna). Stoga preporučam: Moje dame, osim što želite biti lijepe, budite i pristojne, jer kada nema tog dodatka, ljepota je suvišna. [:smijesi]
2014 12 07
Ljepota privlači , karakter zadržava
2014 12 07
da se nadovezem na prethodnu temu, napisem prije par minuta jednoj korisnici sledece, lp, oprostite na smetnji, mozete li mi reci da li ste za zamijene i ako niste koja je konacna cijena proizvoda, da li je ukljucena postarina ili ne, hvala, na sta nakon dve sekunde dobijam odgovor ne [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] , bila sam zagrijana bas za artikal ali nakon ovakvog odg definitivno mi nepada na pamet bilo sta vise pitati, uzassssssssssssss.
2014 12 07
@daisy12345 ... podržavam akciju, ali imam maniju skidanja etiketa, stoga se na mom profilu može pronaći novih (nenošenih) stvarčica koje na prvi pogled i ne uzgledaju tako, na žalost.
2014 12 08
Da stvarno ima bahatih i nepristojnih cura koje neznaju reci ni hvala. Al ok. Ne moraju al to sve govori o njima i ostavljaju los dojam..
2014 12 08
meni su (doslovno) gadljive ONE koje: 1.napišu velikim slovima (u" o meni" ) kako ni u najluđim snovima NISU za zamjene,pa čak naglase kako na takve upite NE odgovaraju,a onda te mrtvo-hladno pitaju za istu,jer eto njoj se to sviđa pa će prekršiti svoje "zlatno pravilo" jer one su ipak Bogom dane LOL ... i kad im odgovoriš suptilno,da Tebi "tvoja vjera" NE dozvoljava zamjenu sa nekim takvog poimanja stvari-ispadneš bahat,bezobrazan i što ja znam sve kakav. 2.prodaju ti oštećen artikal,i nakon što im napišeš da su ti mogle reči,odgovore "ŠTO SI OČEKIVALA ZA TE NOVCE? " mislim helooouuuuu radije cigićima dam te novce-za njihovu "priču" u startu znam da je laž...i svjesno dopustim da me "prevare". 3. najgora kategorija korisnica,bez osnova kulture,pa čak i obraza su one,koje oglase artikal sa jednom cijenom...pakad im pošalješ upit,kažu kako pregovaraju sa nekim za 100% veću cijenu (?!? - rekli bi stari,NIJE MENI ŠTO TI MENE LAŽEŠ,NEGO ŠTO MISLIŠ DATI JA VIRUJEM )... da biti se javile nakon dan-dva -tri i rekle da se prodaja izjalovila i ti kažeš ok (računaš da je prva cijena u igri) kadono booom cijena artikla je sad 250% veća ... APP 4.i da ne zaboravim one koje tijekom rasprave na forumu,šalju PPove a) nastojeći te preobratiti/ prominitimišljenje b) uvredljivogsadržaja,pune vulgarizama,laži,objeda,pa ČAK i prijetnji no fala onom nekom gore,ipak je velika večina normalnih cura-spremnih i sposobnih za zdravu zajebanciju na forumu; spremnih pomoći ,izaći u susret i "odraditi" uspješnu kupoprodaju...
2014 12 08
Baš ima svega i to je po meni jako ružno šta nekoga košta biti pristojan?? Ja osobno pošto isključivo kupujem u svakoj poruci se obraćam sa " vi " ako mi se kaže drugačije onda ok , ali iako znam da sam od nekih starija nikada mi nije palo na pamet nekome koga ne poznaje napisati na prvu "ti " iako ja baš i nisam zahtjevna za neke mjere ili tako nešto ali i ako zatražim da mi se kaže dali ima neko oštećenje uvijek zahvalim pa barem toliko mogu ništa me ne košta !! Budite drage moje dame to je barem besplatno!!
2014 12 08