Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Opadanje kose

Inače imam tanku, masnu i mlitavu kosu, a u proljeće tj. čim zatopli kreće opadanje... i tako cijelo ljeto i dobar dio jeseni... sve dok se vrijeme ne stablizira opet na hladno, a kako je prošle godine vrijeme bilo baš nekako ludo (tu kod nas ja jugu je zahladilo pravo tek pred Božić) već sam se bila prepala da ću ostat ćelava... Ljudima obično opada kosa u jesen, a meni uglavnom u ljeto, pa ne kužim zašto... [:vrti] sa hormonima štitnjače je sve ok, provjerila sam. Ovo mi se već godinama događa, a ove godine bih htjela stati tome na kraj. isprirala sam čajem od koprive, koristim šampone za masnu kosu koja opada, ošišala se kraće, što manje vezivala kosu... nisam primijetila nekog pomaka. sada uzimam spirulinu i neke vitaminske dodatke, jedino sam primijetila da mi se nokti više ne listaju. Jednostavno bih htjela da za koji mjesec u proljeće opet ne počne ista priča. Kao i sve ostalo, mislim da se problem ne može riješiti izvana već iznutra... Savjeti, iskustva? [:zaljubljen]
2015 01 14
A da odeš u ljekarnu na pregled vlasišta? Pregledi su besplatni, naprave ti analizu i preporuče šampon ili losion sukladno tvom stanju te ugovoriš nov, kontrolni pregled.
2015 01 14
Ph neutralni sampon,kokosovo ricinusovo ulje,uzimaj fitoval kapsule one pomazu ali treba biti uporan,nakon 2 mjeseca vidis rezultate,meni pomoglo,toliko mi opadala da sam mislila i ja da cu ocelaviti,sada opet sve super
2015 01 14
u ljekatni sam bila na pregledu par puta, za mašćenje su mi preporučili S+F serum i S+L čisteću pjenu od Vital Plus Aktiv linije... isušilo mi tjeme, počelo se perutati ko ludo. kao što rekoh, rješavanje problema izvana nije učinkovito. kokosovo ulje jedem 1 žličicu dnevno, te se mažem po tijelu, stavljati ga tjeme za masnu kosu nije preporučljivo... probati ću s time od Fitovala kad popijem ovu turu što sam uzela u Kozma. uzimala sam i Merz dražeje, al su dosta skupe i od njih sam samo primijetila da mi kosa brže raste.
2015 01 14
ja koristim nesto povoljniju varijantu, probala sam sa fitovalom ali on se ne smije dugo piti. pijem dm-ove kapsule cinka, kostaju 20kn ima 60 kom za 2 mjeseca. pijem ih od 9 do 3 mjeseca i onda od 3-9 pauza.
2015 01 14
Meni opada stalno, tokom cijele godine, a baš pojačano u jesen i proljeće. Fitoval šampon sam koristila i stvarno mi je izraslo puno "mlade" kose. Dodatke prehrani stalno koristim, ali nisam neku razliku primijetila.
2015 01 14
Ja sam dugo dojila obje kćeri i stalno mi ispadala kosa...Popila par doza Merz dražeja i oporavila se kosa, a tek nokti..Samo budi uporna u korištenju bilo kojeg preparata i naravno -što raznovrsnija i zdrava prehrana [:smijesi] ..Sretno
2015 01 14
Jel tko koristio Kron proizvode?
2015 01 14
Kad ti puno opada kosa, moze biti znak neke bolesti ne samo stitnjaca. Meni je isto tako puno opadala, a ja zdrava ko dren, dok slucajno nisam otkrila cistu na vratu. To operirala i sad koristim herbalife šampon i regenerator. Doduše koštaju ali i djeluju. Ne začepljujem više odvod kad perem kosu :D također ti i prehrana puno utječe na to.
2015 01 14