Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kontaktne leće

Pozdrav cure! Nosim već duže vrijeme Acuvue Advance with Hydraclear dvotjedne leće, ali me u zadnje vrijeme često žuljaju (iako ih redovito mijenjam i čistim). Probala bi neke nove, slične, možda čak i mjesečne. Pa me zanima jeste li se prebacivale i kakva su iskustva? Popričala sam i sa doktorom, no naravno kaže da je svako oko različito, materijali leća su drugačiji, ne odgovara svakome svaka i slično...
2015 03 11
ja koristim Acuvue Oasys i moran priznat da ih uopce ne osjecam u oku, stalno i zaboravim da ih imam a sad moze bit stvarno od osobe do osobe
2015 03 11
Bausch+Lomb PureVision 2 HD - jako zadovoljna s njima, nosim ih i duže od preporučenog vremena i sve super. Meni se kao i kod svakih drugih leća eventualno pojavi crvenilo nakon cjelodnevnog buljenja u komp ili osjećaj suhoće, ali ništa strašno :)
2015 03 11
Ja isto nosim Bausch&Lomb više od 7 godina, meke silikonske (tromjesečne). Preudobne su, ne osjećam da ih uopće nosim, a nemali broj puta bi znala i premašit ta 3 mjeseca nošenja i ništa se ne bi promijenilo. I nikad nisam imala nikakvih problema s njima, ni crvenilo ni suhoću... čak ni onda kad bi oči bile umorne od nespavanja :)
2015 03 11
Ja Acuve Advance Hydraclear plus ne osjecam. Probala sam jos dvoje ali nista kao ove. Po 3 danaih ne skinem .. spavam s njima, ljeti ronim.. savrsenstvo od leca. Mozda kapi neke da kupis ili tekucinu za ispiranje stavi u malu bocicu pa kad ti zasmetaju ulijes malo u oko. To pomaze.
2015 03 11
Joj krivo Acuve Oasys koristim i one su savrsene. A advance sam jednom probala i ni blizu nisu ovima. To mozes i na forumima procitati. Ove su skuplje ali zaista stoput bolje. Moj savijet pokusaj promijeniti tj.prijeci na ove novija su i bolja verzija.
2015 03 11
Baš sam razmišljala o Acuve Oasys, dobra su iskustva po forumima. A jel netko isprobao TopVue Air, mjesečne?
2015 03 11
ja imam TopVue Air mjesečne i predobre su mi, a cijena odlicna.. :) [:smijesi]
2015 03 11
jel narucujete cure lece s one stranice adria mozda?
2015 03 11
Ja također koristim Acuvue Oasys(dvotjedne), ne osjećam ih uopće. U pravilu leća se u oku ne bi smjela osjetiti, ja ti predlažem da probaš neke druge :)
2015 03 12
ja sam narucivala a adrie, ista stvar kao i u optici samo punooo jeftinije
2015 03 12
Hej, možda uopće nije problem u lećama nego u otopini za čišćenje i čuvanje leća; probajte prvo promjeniti otopinu!! Neke od njih počnu nakon nekog vremena iritirati oci, ipak leće cijelu noć 'plivaju' u njoj [:hihot]
2015 03 12