Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

pomoć molim...

Bok svima,nova sam tu na stranici i baš sam uspješno postavila par slikica :) Nego,zanima me gdje ja mogu na svom profilu vidjeti upite enentualnih kupaca ili moram otići negdje drugdje da vidim ili mogu ostaviti svoj email da me ljudi preko njega kontaktiraju? Hvala na odgovoru!!
2013 03 08
stisneš UREDI PROFIL i tamo piše opis trgovine ili sl. i tu napišeš ono što želiš i stisneš SPREMI [:zaljubljen]
2013 03 08
upite mozes vidjeti u inboxu, odnosno pod razgovori ;)
2013 03 08
imas gore razgovore, tamo ti dolaze svi upiti. a upit se salje tako da ispod slike koja te zanima, kliknes na veliki zeleni gumb na kojem pise 'zelim to', automatski ti otvori novu poruku, napises nesto ispod gotovog teksta i posaljes :)
2013 03 08
Hvala,cure! I još jedno pitanje,kako na najlakši način poslati stvari? Ja sam u cijenu uključila poštarinu,ili je možda bolje da sam napravila tako da kupac plaća poštarinu? Htjela bi olakšati ljudima što više mogu,a i sebi,stavila sam da šaljem stvari poštom nakon uplate na račun! Gledam tu malo kako drugi šalju i svatko ima nešto drugačije!
2013 03 08
Najlakše ti je poštom, preporučeno, kad kupac uplati. Ovisi o dogovoru tko plaća poštarinu ili odmah naglasi u infu. Izbjegavaj otkupninu. Kad prodajes stvari, malo tko ce ti odmah uplatit bez pozitivnih komentara (pojavilo se nekoliko prevaranta). Zato sam ja prvo kupila par stvar da steknem nekakav pozitivan feedback, pe tek onda s prodajom.
2013 03 08
Hvala Mavrra :) samo što tu nisam našla ništa za sebe,tj.uglavnom su mali brojevi u koje ja ne stanem i mali brojevi cipela tako da ne znam gdje da nađem nešto za sebe :) ja sam velika žena :) [:smije]
2013 03 14