Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Biro prijava...

[:place] [:place] [:place] [:place] [:place] Danas mi je bio zadnji dan da se javim za mjesećno javljanje a ja sam se sad sjetila da nisam...Daleko je utorak šta mislite hoće mi progledat kroz prste ili me skidaju na 6 mjeseci..
2015 04 03
ma ne vjerujem pa uskrs i oni fino na prodizeni vikend.. smisli neki "normalni" izgovor. uostalom ako ne dobivas novce od njih koja ti je korist uopce i javljat se (ako neko zna neka me prosvijetli)
2015 04 03
javi se savjetnici mejlom, inače sam se tako javljala, nema potrebe odlaziti tamo
2015 04 03
nece te skinit sta ti je.
2015 04 03
opomena ti dolazi na kućnu adresu [:zaljubljen] bar je tako mojoj sestri
2015 04 03
Ma ne dobivam nikake pare..NIsam išla tamo nego sam uvjek telefonom zvala...A šta napišeš u mejlu..
2015 04 03
Eiii..Nece ti produziti...Produzuju samo ako imas lijecnicku potvrdu ili smrtni slucaj u obitelji...I ja sam zaboravila i javila se odmah iduci dan al oni su me vec bili izbrisali iz evidencije i skinuli na 6 mjeseci.
2015 04 03
posalji mail
2015 04 03
Isto su to bili napravili i mom muzu a isto je kao i ja kasnio samo jedan dan.Mozda je tako samo kod nas u SB-u..Probaj poslati nemas sta izgubiti.
2015 04 03
poštovana, ovim putem podnosim svoj dnevnik traženja posla za razdoble od...do... napišeš gdje si slala, odakle si izvukla oglas, koji je ishod i s poštovanjem doviđenja, niš posebno, napiši ga odmah i sve ok
2015 04 03
Ja imam super referenta na Zavodu. Komuniciramo mail-om, ne telefonom. I nije problem ako zakasnim koji dan sa javljanjem (desilo mi se). Probaj objasnit situaciju. Nemaš kaj izgubit.
2015 04 04
Sve ovisi o savjetniku... tako da se ti samo javi u utorak i gotovo. Ako bude prekasno, barem si probala.
2015 04 04
hvala cure [:poljubac]
2015 04 04
neće ti proći, vise ne ovisi o cool referentima, sve je automatizirano i sustav te sam izbaci, nema nikakve sanse da prodje prijava. ako si se javila npr. 3.3. i sad fulala 3.4.. u roku tjedan dana ti stigne na kucnu adresu obrazlozenje i mozes se zaliti ali moras imati dobar razlog. smrtni slucaj (i dokaz za to) ili da si bila u bolnici. nikakva gripa ne prolazi ni nista slicno jer se smatra ako nisu ova dva slucaja da si mogla javiti na vrijeme. prije se svasta moglo tolerirati i proci, ali sad ne moze. osim ako u tvom područnom uredu nisu uveli ovaj sustav a čisto sumnjam da ga nisu uveli na razini cijele drzave. dakle, savjetnik je nemoćan. Korisnica srceko ti je točno rekla, ni za jedan dan ne progledaju kroz prste, nikakav mail, nista ne pomaze više.
2015 04 04
Već u samoj poruci se vidi da pričaš gluposti. Rok za prijavu je 28 dana, ako je sustav automatiziran, kako ti kažeš, izbacili bi već sa 1.4. onog tko se prije toga zadnji put prijavio 3.3. Kladim se da puno njih niti ne zna da je 28 dana, pa se drže 30 dana, odn. istog datuma svaki mjesec, što je još veći nonsens, ali u glavama mnogih je to "svakih mjesec dana": I ne vjerujem da su ikog izbacili jer je zakasnio dan-dva, pogotovo kad ima opravdanje. Možda su mu ukinuli naknadu, da, jer im je to cilj, ali brisanje onih koji ih ne koštaju - ne. Mnogi kasne svaki mjesec, pa to niti ne znaju. Autorice teme, nisu ti krpice za ovakve ozbiljne savjete, tu su neki jedva pismeni, a matematika, logika i slično, su im na jako niskim granama. Ali su svi jako pametni, pa....samo se javi savjetnici. Kod mene provjereno toreriraju i više od par dana, bilo je ljudi koji su se javljali cijelu godinu sa zakašnjenjem nekim malim, ali su po drugim pokazateljima (slali su popis javljanja poslodavcima, razgovora i sl) bili jako aktivni u traženju posla, pa su im tolerirali ta kašnjenja. Možda ne prođe, ne znamo, ali ovo kako piše krpičarka iznad je glupost. Ako ti i ne prođe, neće biti samo zbog jednog radnog dana (ako je samo jedan radni dan u pitanju zbilja) Možda će biti više faktora u pitanju, no to ja ne znam, jer ne znam kakvo ti je inače "ponašanje" prema HZZu. Mislim, kaj je cilj ovog posta iznad? Baciti u bed nekog bezrazložno? "U dobroj namjeri", kladim se....fuj, koje licemjerje. Dobro da joj još nisi napisala nek se nikad više ne javi na HZZ jer nema svrhe.
2015 04 04
1 2 3