Rafaella ja pravila,
odlican je evo šta trebaš:
600 kom samog cvijeta maslacka,
4 kg šecera
5-6 limuna
100 dkg kadulje
2,5 l vode
maslacak iskidaš samo ono žuto i staviš kuhati sa izrezanim limunom i kaduljom,
kuhaš pola sata,procjediš i staviš šecer i kuhaš još dobrih pola sata,tako da malo ukuha,
med je malo rjeđi tako da se ne iznenadiš,poslije se malo još zgusne,još toplog ga sipaš u flaške [:kesi]
med je jako finog ukusa,svako jutro ga uzimamo na tašte 2-3 kašikice, [:poljubac]
Rafaella ja pravila,
odlican je evo šta trebaš:
600 kom samog cvijeta maslacka,
4 kg šecera
5-6 limuna
100 dkg kadulje
2,5 l vode
maslacak iskidaš samo ono žuto i staviš kuhati sa izrezanim limunom i kaduljom,
kuhaš pola sata,procjediš i staviš šecer i kuhaš još dobrih pola sata,tako da malo ukuha,
med je malo rjeđi tako da se ne iznenadiš,poslije se malo još zgusne,još toplog ga sipaš u flaške [:kesi]
med je jako finog ukusa,svako jutro ga uzimamo na tašte 2-3 kašikice, [:poljubac]