Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Leće lećice

Bok curke, zanima me da li netko ima iskustva sa polutvrdim lećama za vid. nosila sam ih 4 godine i nije bilo problema. Nakon 5 god pauze dobila sam ih opet međutim desna mi se jako suši dok je na oku. Kada ih stavim sve super i 5, vidim sve i onda nakon 15-20 min desna mi počne maglit a kada ju izvadim baš se vidi da je suha iako ih natopim tekućinom. Što mislite da li mi ne prijanja dobro na oko ili je možda do tekućine....ako je do tekućine ne bi li mi onda i lijeva trebala biti isto?
2016 07 22
Ako ti je drugo oko ok onda nesto sa tom lećom ne valja, prvo probaj drugu, novu stavit, mozda je ova oštećena. A ako ce ti biti isto prođi optičaru možda ti je krive leće prepisao ili ti ta marka ne odgovara ,neke tvari unutra ili tvrdoća leće
2016 07 22
imala je od šukunbabe komšinica sličan problem, ali ne s lećom, nego s nogom, ali otprilike isto. doktor joj dao neke crvene tabletice i sve super. nadam se da će ti pomoći. evo, bolje stručno mišljenje na krpicama nemoš dobit, možda jedino da pozovemo doktoricu pliško da obavi pregled i potvrdi dijagnozu. radi se o tvojim očima, pobogu, zaboga, mila majko, gospe moja i svi sveci. odi otfalmologu. nakon 5 godina očna pozadina se promijenila, očito i evidentno. ili čekaj ovdje mišljenje lokalnih primarijusa, koji sipaju savjete iz rukava, od pečenja kolača do heklanja, sklepanja stihova, prava i medicine.
2016 07 22
Vrati ih tamo di si kupila naručit ce ti druge ...stignu u dan...
2016 07 22
Mozda ih treba u tabletici oprati..meni se isto znala magliti a to je zapravo bila zrela za ciscenje sa tabletom..to treba tu i tamo napraviti
2016 07 22
Meni su se u zadnje vrijeme maglile obje (vise desna doduse), ali onako povremeno dobijem osjecaj kao da su prljave na jednom mjestu i odnjela sam ih u optiku misleci da su pune proteina. Zena mi kaze da izledaju ko da su jucer napravljene i da su kao nove :D nije imala sto za ispolirati. I onda mi je rekla da mi se magle jer je sad doba alergija pa da to sve leti i da se zna desiti da to smeta i imas osjecaj da ti se magle. Iskreno nisam nikad cula za to nit mi se to desilo do sada, a nosim ih vec 5 god. tak da tko ce znati sta je to..
2016 07 22
U getaldusu rade super cure i dečki adresa korzo 2f ili onaj u Krešimirovoj 2D odnesi ih da oni pogledaju to je stara garda opticara,znaju stvarno puno ako ti se neda oftamologu
2016 07 22
Moja kolegica na poslu je imala isti problem, koji ju je mučio do te mjere da je odustala od leća i sada nosi naočale. Moguće je da je problem u osjetljivosti tvog oka. Ja 15 godina nosim meke leće, ali kad sam tek uzimala leće, probala sam polutvrde i odmah odustala. Jednostavno sam ih stalno osjećala u oku!
2016 07 22
iva lorena si ti glupa ili sta? Pitam ako je netko imao slicno iskustvo a nisam retard da necu ici doktoru ili opticaru
2016 07 23
> EmmaWitch: >a nisam retard
2016 07 23
Mislim da možda oko nije dovoljno vlažno. Ali treba provjeriti. Kupite u apoteci umjetne suze. Čula sam da se to preporučuje.
2016 07 25