Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Povljana-Pag

pozdrav! pošto smo dečko i ja ove godine bili nemarni i nismo na vrijeme uspjeli naći apartman u mjestu koje smo htjeli posjetiti, tako smo našli apartman u Povljani na Pagu pa me zanima, kakve su plaže tamo, ima li restorana ili moram baš do grada Paga kako bih fino jela? :D
2016 08 04
Obožavam Povljanu, često sam tamo i baš sam se vratila prije par dana sa ljetovanja. Hm....meni je super i sve same pohvale. Postoji stari dio Povljane sa pješčanom plažom Perilo i novi dio pod nazivom Dubrovnik i šljunkovitom plažom te aquaparkom Dubrovnik. Kaj se tiče kafića i restorana ima svega na sve strane i puno je povoljnije nego u Pagu. Preporučila bih restorane Snoopy i Nirvanu te pizzeriju Kod Tome. Ma sve u svemu, prekrasno je.... Uživajte i lijepo se provedite. :
2016 08 04
hvala ti <3 jedva čekam da se maknem malo :D
2016 08 04
Povljana je prekrasna, plaza kod crkve sv. Nikole pijesak ...prekrasno nesto....postoji jos i plaza gradska sa oblutkom ..divlja kamena na izlasku iz povljane..za svakoga nesto Necete pozaliti osim ako ocekujete ludi provod nocu. Pag vam je jako blizu pa ako zelite do tamo ste za cas a novalja je pola sata udaljena tako da nemate brige. Restoran leut blizu crkve prefina klopica a cijene normalne. Pag i novalja su pre pre preskupi. Ovdje su cijene normalne, iznenadujuce normalne. Mi idemo svake godine dvaput i uvijek se super provedemo i odmorimo...uzivajte!
2016 08 04
> TcOriginal: > Povljana je prekrasna, plaza kod crkve sv. Nikole pijesak ...prekrasno nesto....postoji jos i plaza gradska sa oblutkom ..divlja kamena na izlasku iz povljane..za svakoga nesto > Necete pozaliti osim ako ocekujete ludi provod nocu. Pag vam je jako blizu pa ako zelite do tamo ste za cas a novalja je pola sata udaljena tako da nemate brige. Restoran leut blizu crkve prefina klopica a cijene normalne. Pag i novalja su pre pre preskupi. Ovdje su cijene normalne, iznenadujuce normalne. Mi idemo svake godine dvaput i uvijek se super provedemo i odmorimo...uzivajte! Da...zaboravila sam Leut 😢 Meni je draži stari dio Povljane, sve je onak puno toplije i imam osjećaj kak da sam doma.
2016 08 05
> TcOriginal: > Povljana je prekrasna, plaza kod crkve sv. Nikole pijesak ...prekrasno nesto....postoji jos i plaza gradska sa oblutkom ..divlja kamena na izlasku iz povljane..za svakoga nesto > Necete pozaliti osim ako ocekujete ludi provod nocu. Pag vam je jako blizu pa ako zelite do tamo ste za cas a novalja je pola sata udaljena tako da nemate brige. Restoran leut blizu crkve prefina klopica a cijene normalne. Pag i novalja su pre pre preskupi. Ovdje su cijene normalne, iznenadujuce normalne. Mi idemo svake godine dvaput i uvijek se super provedemo i odmorimo...uzivajte! super zvuči, hvala na odgovoru :)
2016 08 05
Ima netko za ponuditi kakav povoljan smještaj u Povljani? Za dvoje + dijete, od 20.8?
2016 08 13
AKCIJA U BIOGRADU! 25eu po noc, apartman blizu shopping centra, te 5 minuta hodanja do centra grada. Javite se :)
2016 08 26