Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

uređenje starog namještaja

Bavi li se itko ovdje "osveživanjem" starog namještaja
2016 12 28
Ja sam nešto radila..... Što te zanima?
2016 12 28
Imaš na netu mnoštvo informacija i objašnjenja, ali ako nemaš talenta i mašte, ništa od posla. Osobito ne odmah na namještaju.
2016 12 28
Bitna je mašta i dobra volja. Ja nisam ulazila u restauriranje tipa shabby chic stil jer me to ne privlači, ali kada nađem stari komad namještaja koji mi se sviđa, pobrusiti, pokitati, prefarbati i prelakirati nije problem. Na neke uratke sam jako ponosna... 8-) 8-)
2016 12 28
to mi je najdraze! kad od niceg napravim nesto korisno :") mi smo pol dnevnog boravka spasili smetlista i puno ustedjeli. to je odlicno kad se preuredjuje stan jer svaki komad zaista kosta puno. recimo stolic za dnevni boravak..ako iole lici na nesto, ispod 500 kn nema sanse. a mi smo nas obnovili za 20 kn crne farbe visoki sjaj :)
2016 12 29
> supermamica: > Bitna je mašta i dobra volja. > Ja nisam ulazila u restauriranje tipa shabby chic stil jer me to ne privlači, ali kada nađem stari komad namještaja koji mi se sviđa, pobrusiti, pokitati, prefarbati i prelakirati nije problem. > Na neke uratke sam jako ponosna... 8-) 8-) Imaš možda koju fotkicu? :) zanima me ova tema i svaka inspiracija dobro dođe..
2016 12 29
Divota, moje čestitke iz srca. Znam da je fenomenalno jer sam u tome već duže vrijeme. Na manjim sam komadima, ali na proljeće ako me zdravlje posluži na redu čeka namještaj totalno uništen, ali budući je drvo bit će puno posla no, pomisao na izgled kad bude gotovo mene jednostavno privlači. Inače sam na netu naučila prve korake i kako se što radi. Svaka čast predmeti su ti izvrsni.
2016 12 30
Ako pohvale idu meni....hvala, hvala 8-) 8-) Ja sam isto samouka (uz pomoć neta), ali mogu reći da sam stvarno ponosna. Predivna je stvar vidjeti svojih ruku djelo te kasnije uživati u tome. Jedini problem je pronaći povoljno stare komade namještaja, jer se prodaju kao suho zlato :") . Ako trebaš kakvu pomoć odnosno savjet slobodno u inbox.
2016 12 30
supermamica bravo <3 ...prekrasno, čestitam )
2016 12 30
8-) 8-) 8-)
2016 12 31
Ja više ne smijem gledati ovu Biedermeier sofu supermamica...ne smijem...hipnotizirana sam ;) 8-) ...pre-kra-sno! Koji rafinirani ukus, koji divan komad stilskog namjestaja...meni jedan od najdrazih stilova...iskreni komplimenti još jednom )))
2016 12 31
Budem ti poslikala neku fotkicu da vidiš sa "antiknom" ručkicom.... Kupila sam ju poprilično jeftino na Njuškalu i bila je stvarno u groznom stanju. Međutim, brusni papir i kit rade čuda..., a i dobro pranje tapecirunga.... Po meni su odabir boje (trula višnja/mahagonij), ali obavezno lak......dobitna kombinacija 😆
2016 12 31
> supermamica: > Međutim, brusni papir i kit rade čuda..., a i dobro pranje tapecirunga.... > Po meni su odabir boje (trula višnja/mahagonij), ali obavezno lak......dobitna kombinacija 😆 Slažem se ))) Moja najfrendica je superkreativka i od toga je napravila vrlo profitabilan biznis. Počelo je sve kao hobi, spašavala je stari namjestaj od propadanja, nastavila s decoupage i shabby chic stilom i tehnikom, ali na totalno neobičnim predmetima.,..na Hreliću, njuskalu, raznim buvljacima je nalazila lude i otkačene komade namještaja, potom gitare, prozorska okna i stare prozore, predmete od kovanog željeza, prekooceanske baule kovčege, škrinje i ostala čudesa i blaga i sve to spajala u nekom svojem magičnom svijetu - radila je stolove i stolce u obliku gitara i da ne nabrajam jer fotke govore sve... )...uglavnom, radila je inovativne i originalne kreativne pomake koji su se ljudima svidjeli pa je od garaže napravila radionicu punu starog namještaja i vrhunskog alata...dala otkaz na poslu i sada već godinama oprema kafiće i lokale od Dubrovnika do Rovinja, manje hotele i interijere etno eko imanja...uziva u tome, savrseno to radi i njen rad i trud su vrednovani i prepoznati. Sada je već etablirana samouka umjetnica...namjestila mi je pola kuće ,:)...ideje moje, izvedba njena...win-win priča 8-) ;)
2017 01 02
Mirela...ovo je odlično <3 Posebno mi se sviđa kombinacija bijele komode, bakrene vaze, a u pozadini kovano željezo okvir od ogledala...
2017 01 02
Hvala cure,meni osobno jako puno znače pozitivni komentari,a svatko tko vidi ovo moje-ne može doći k sebi koliko dobro to izgleda(uživo još bolje).. Ja sam isto nerealizirana umjetnica-zapela u nekom sasvim desetom poslu-a vidim se eto više u ovom.. x-)
2017 01 02
1 2 3