Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Novi clan, helpp

Pozdrav cure, vec duze vrijeme gledam kako cu se i ja prikljuciti krpicama ali nikako... evo konacno i jesam 😄😄 Bila bih zahvalna kad ni me netko malo uputio u situaciju, kako slati prodano, kako kupovati, kome (ne)vjerovati... hvala unaprijed ❤
2017 02 21
Šalješ uglavnom po želji kupca, kako se dogovorite. Tiskom (cijena paketa ovisi o veličini) Poštom (obično - ne preporučam, znaju se zagubiti pošiljke ponekad, a nemaš dokaz da si poslala, kao ni dokaz da je kupac preuzeo, ako bude tvrdio da nije dobio; prioritetno i preporučeno) Pouzećem ne bih preporučila je se može dogoditi da kupac ne preuzme paket pa plaćaš duplu poštarinu. Prvo uplata, pa onda šalji artikl. Obavi i primopredaje ako si u mogućnosti i ako želiš. Kupuj za početak možda od provjerenih članova, gledaj broj povratnih, ima li negativne, neutralne, te najbitnije možda, komunikaciju u inboxu. Izbjegavaj za početak ako ti je išta čudno, ako izbjegava slikati dodatno, ako smišlja isprike i zavlači. Povratne dakako nisu mjerilo, ali za početak ti mogu pomoći. Uslikaj artikle da se jasno vide, naznači ako ima nedostataka. Nemoj podvaljivati oštećenu robu koju ni sama ne bi kupila. Pokušaj biti realna s cijenama. Ovo mi prvo pada na pamet, cure će ti sigurno dati još koji savjet. Sretno!
2017 02 21
Punoo ti hvala sto si izdvojila vrijeme i sve mi lijepo objasnila. Nadam se da cu se snaci 😊> Poisene: > Šalješ uglavnom po želji kupca, kako se dogovorite. > Tiskom (cijena paketa ovisi o veličini) > Poštom (obično - ne preporučam, znaju se zagubiti pošiljke ponekad, a nemaš dokaz da si poslala, kao ni dokaz da je kupac preuzeo, ako bude tvrdio da nije dobio; prioritetno i preporučeno) > Pouzećem ne bih preporučila je se može dogoditi da kupac ne preuzme paket pa plaćaš duplu poštarinu. > Prvo uplata, pa onda šalji artikl. > Obavi i primopredaje ako si u mogućnosti i ako želiš. > Kupuj za početak možda od provjerenih članova, gledaj broj povratnih, ima li negativne, neutralne, te najbitnije možda, komunikaciju u inboxu. Izbjegavaj za početak ako ti je išta čudno, ako izbjegava slikati dodatno, ako smišlja isprike i zavlači. > Povratne dakako nisu mjerilo, ali za početak ti mogu pomoći. > Uslikaj artikle da se jasno vide, naznači ako ima nedostataka. Nemoj podvaljivati oštećenu robu koju ni sama ne bi kupila. > Pokušaj biti realna s cijenama. > Ovo mi prvo pada na pamet, cure će ti sigurno dati još koji savjet. Sretno!
2017 02 21
Pozdrav, ne znam gdje postaviti ovo pitanje, pa eto ... Naime, zanima me kako staviti one slike sto bljeskaju/žmigaju? :) Vidila sam kod nekih cura, ali niti jedna ne želi otkriti misterij ...
2017 02 21
larissa9, dobrodošlica :") !
2017 02 21
Hvala ti 😄😄> gitadevi: > larissa9, dobrodošlica :") !
2017 02 21
> Nina72: > Pozdrav, ne znam gdje postaviti ovo pitanje, pa eto ... Naime, zanima me kako staviti one slike sto bljeskaju/žmigaju? :) Vidila sam kod nekih cura, ali niti jedna ne želi otkriti misterij ... To je gif ako sam te dobro razumila. Nisam nikad radila gifove al vjerujem da će dva tri klika po googleu tu pomoc. Rekla bih da je to nekoliko fotki samo konvertirano ili sto vec u gif i onda uploadas.
2017 02 21
A ona slika di se vidu puno slika je animacija. Izradijes je pomoc aplikacija google fotografije.
2017 02 22
Pozz. larissa9...dobro nam došla...potpisujem Poisene... :
2017 02 22
Hvala ti 😊😄> IrenaAR: > Pozz. larissa9...dobro nam došla...potpisujem Poisene... :
2017 02 22
Larissa welcome! ❤ Hvala cure na pomoci, idem probati! 😊❤
2017 02 22
Bok,ni ja neznam gdje bi postavila ovo pitanje...ugl ima li neko da prodaje robicu za decka od dvije-dvije ipo godine znaci broj bi bio 98,104 ili tako nesto al da je s etiketom jos?
2017 02 22
Hvala Nina72 ❤> Nina72: > Larissa welcome! ❤ > Hvala cure na pomoci, idem probati! 😊❤
2017 02 22
Pozdrav cure! 😀 Nisam nova clanica, no nije me bilo fakat dugo pa trebam pomoc. Pokusavam staviti artikle (curler I fotic), sve popunim, no kada pokusavam sve skupa objaviti, nista se ne dogada.. nesto radim krivo, a ne znam sta.. Molim na pp pomoc, preko moba sam pa mi to jos vise otezava. Hvala puno I pozdrav svima 😘😘😘
2017 02 22
> Katya94: > Bok,ni ja neznam gdje bi postavila ovo pitanje...ugl ima li neko da prodaje robicu za decka od dvije-dvije ipo godine znaci broj bi bio 98,104 ili tako nesto al da je s etiketom jos? probaj u tražilicu utipkat "98 dečko etiketa" ili nešto slično. Pomoću tagova i ključnih riječi možeš doći do takvih oglasa, pa probaj s više varijanti.
2017 02 22
1 2